banner388

Tacizci Öğretmen Tutuklandı

İlkokulda eğitim gören kız öğrencileri taciz ettiği ifade edilen müdür yardımcısı, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Tacizci Öğretmen Tutuklandı

İlkokulda eğitim gören kız öğrencileri taciz ettiği ifade edilen müdür yardımcısı, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

11 Haziran 2016 Cumartesi 19:12
Tacizci Öğretmen Tutuklandı

Karacasu ilçesine bağlı Yaykın Mahallesi'nde gerçekleşti geldi. Öğrenilen bilgilere göre, taşımalı eğitim veren Yaykın İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni ve aynı zamanda okulun müdür yardımcılığı görevinde Y.Y.'nin (60), okulda kız öğrencilere farklı davranması velilerin dikkatinden kaçmadı. Okulda 4'üncü sınıfa giden kız öğrencileri, öğretmenleri olan Y. Y.'nin, saçlarını okşadığı, zaman zaman öptüğünü okul müdürüne anlattı. Kız öğrenciler yaşanan bu olayları ailelerine de anlatınca, okula müfettiş gönderildi. İddiaların Karacasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yansıtılmasının sonrasında okulada görevlendirilen müfettiş, öğrencilerin, velilerin ve cinsel istismarla hükmedilecek olan 35 yıllık öğretmen Y.Y.'nin ifadesini aldı. Soruşturma sonunda iddiaları ciddi bulan müfettiş konuyu, Karacasu Cumhuriyet Savcılığı'na iletti. Savcılık soruşturmasının sonrasında kolluk kuvvetleri tarafından gözaltına alınan Y.Y., ifade işlemlerinin bitminde sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Diğer yandan, hakim karşısına çıkarılan Y.Y.'nin mahkemede kendisine komplo kurulduğunu söylediği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Son Güncelleme: 12.06.2016 04:35
Anahtar Kelimeler:
öğretmenTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.