banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki o olayın zanlısı tutuklandı !

Samsun'da gece vakti evinin önüne gidip havaya ateş açarak hakaret ettiğini iddia ettiği genci öldüren şahıs, tutuklandı.

banner269

Samsun'daki o olayın zanlısı tutuklandı !

Samsun'da gece vakti evinin önüne gidip havaya ateş açarak hakaret ettiğini iddia ettiği genci öldüren şahıs, tutuklandı.

29 Mayıs 2020 Cuma 19:41
Samsun'daki o olayın zanlısı tutuklandı !

Samsun'da gece vakti evinin önüne gelerek tabancayla havaya ateş açıp kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği genci öldüren şahıs, mahkeme tarafından tutuklandı.


Samsun'un Atakum ilçesi Alanlı Mahallesi'nde saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre Orhan Erdoğan (19), aralarında husumet olan Ali G.'nin (18) evinin önüne giderek tabancayla bir el havaya ateş açıp hakaret ederek onu dışarı çağırdı. Bu sırada Ali G. pompalı tüfekle Orhan Erdoğan'a 4 el ateş etti. Sırtından vurulan Orhan Erdoğan 112 acil servis ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Erdoğan saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti. Şahsı vurduktan sonra kaçan katil zanlısı, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakent Yeni Mahalle'de saklandığı evde yangın merdivenlerinden kaçarken yakalanıp gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edilen Ali G.,
cinayet Bürosundaki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ali G. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakumlu 2020-05-30 15:18:48

Durum açıkca ortada.Sayın vali emniyet müdürüm.Gereksiz yerlerde basit uygulamalar yapacağınıza birazcik vatandaşın asayişi ile ilgilenin bence.Sokaklar kabadayı bozuntularıyla doldu taştı ailemiz ile sokağa çıkamıyoruz bu ayıp size yeter,Endişeliyiz huzur yok kısacası samsun ve atakumda durum ortada.

Avatar
bbbb 2020-05-29 20:05:47

Ali gültekin mi bu?

Avatar
ero 2020-05-30 10:16:32

şerefsiz

Avatar
Kadir gön 2020-05-30 17:45:01

Yani bu Samsun’un kara lekesi ülkede nüfusuna göre bukadar asayiş olan bir şehir daha yok.yazık günah millet tedirgin herşey ortada yani bu asayişi neden sağlayamıyosunuz anlamadık gitti