banner388

Samsun'da Topal Kemal Çetesi çökertildi

Samsun'da Topal Kemal Çetesi operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda  9 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da Topal Kemal Çetesi çökertildi

Samsun'da Topal Kemal Çetesi operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda  9 kişi gözaltına alındı.

08 Kasım 2019 Cuma 13:27
Samsun'da Topal Kemal Çetesi çökertildi

Otomobil hırsızları olarak bilinen "Topal Kemal Çetesi" çökertildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri, İstanbul'da Sultangazi, Kağıthane, Avcılar ve Bahçelievler ilçelerinde meydana gelen otomobil hırsızlığı ihbarları üzerine harekete geçti. 

Olayla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, 4 ayrı ilçede park halinde bulunan çalıntı araçları çekiciyle aldırdı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların kimliklerini tespit eden ekipler, şahıslara yönelik arama çalışma başlattı.

Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 5 Kasım Pazartesi günü İstanbul ve Samsun'da araç hırsızlarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda çete lideri ‘Topal Kemal’ lakaplı Kemal K. (50) ve 8 çete üyesi yakalandı. 

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahısların emniyette çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin çaldıkları araca ait parçaları yedek parçacıya getirdiği görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa çankaya 2019-11-09 20:08:19

Sarııı millet şaşırmış kardeşim. Helal yoldan değilde hızlı yoldan kazanmayı adet edinmiş. Şimdi boş geliyor ama bunun bide toprak altı var. Bende dahil kimse melek değil ama bile bile lades yapmakta aptallıktır. Rabbim herkeze akıl fikir versin .

Avatar
Mahir 2020-02-17 18:24:43

Dayaktan oldurcen bunları. Eski zaman polislerinin gözünü sevim. Bı vurdumu bide duvar vururdu. Sokaktan geçerken herkes kuzu olurdu.

Avatar
Canikli 2019-12-25 06:49:22

Kara karincayi gece gören var demiş mahkumun biri siz daha neyin pesindesiniz

Avatar
MUZAFFER KURT 2019-11-08 16:09:59

CALIŞMAYANA EKMEK YOK ÖLE CALMAYLA SOYMAYLA UYUŞTURUCU SATMAYLA BU İŞLER OLMAZ HERKES AKILLI OLSUN SİMİT SATIN HİÇ BİŞE YAPAMIYOSANIZ REZİLLİĞE GEREK YOK...SARI

Avatar
Kaya 2020-08-01 03:03:55

Mafya esnaftan para topluyor Allah rızası için buun gibi itlere yol vermeyin ezin kafalarını gün yüzü görmesinler

Avatar
Kenan 2020-08-06 18:55:03

Samsun’da gündüz ve gece bir çok nahoş olay rahatsız edici olaylar yasalarda suç sayılan topluma kamuya açık alanlarda hertürlü rezalet yaşanmaya başlandı ..! Güvenlik güçlerinin BALYOZ ekibi yeniden kurulmalı ve olaylara anında gerektiği sertlikte müdehale edilmeli ve para cezaları yazılmalı..! Kabahatlar kanunundaki para cezaları artırılmalı caydırıcı hale getirilmeli ..!

Avatar
Zafer 2020-08-26 22:22:21

Samsun'da çetelerin kökünü kurutamadilar gitti. Çay ocaklarına düştü çeteler sayıları arttı.