banner388

Samsun'da sahte alkol operasyonu

Samsun'da düzenlenen sahte alkol operasyonunda 5 ton 856 litre etil alkol, kaçak içki ve cinsel içerikli hap ele geçirildi.

Samsun'da sahte alkol operasyonu

Samsun'da düzenlenen sahte alkol operasyonunda 5 ton 856 litre etil alkol, kaçak içki ve cinsel içerikli hap ele geçirildi.

29 Aralık 2020 Salı 20:37
Samsun'da sahte alkol operasyonu

Olayla ilgili edinilen bilgiye göre Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığının koordinesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında alkollü içki satışı ve sunumu yapan iş yerlerinin kapalı olması gerektiğinden, bu durumun ise bazı şahıslar tarafından fırsata çevirilerek sağlıksız ve kötü ortamlarda alkollü içki piyasaya sürecekleri, aynı zamanda son dönemlerde çok sayıda meydana gelen alkollü içki zehirlenmesi şüphelerine bağlı olarak bugün ülke genelinde eş zamanlı "Alkol Operasyonu" düzenlendi. Bu kapsamda Samsun'da da Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesi ve personeliyle birlikte merkez ve dış ilçe personelinin de katılımı ile eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda alkollü içki satışı yapan toplamda 133 iş yeri, 54 ekip ve 139 personel ile birlikte denetlendi. Yapılan eş zamanlı operasyonda, 18 şişe kaçak sahte içki, 5 bin 856 adet 1 litrelik toplam 5 ton 856 litre etil alkol, bin 609 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi. Toplamda 8 iş yerine ve 3 şahsa 5607 SKM'den adli işlem, 5 şahsa da 4733 SKM'den idari işlem yapıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmed Arif 2020-12-30 13:04:10

Etil alkol sahte alkol değildir. Bilmiyorsan öğren. Alkollü içecek yapımında kullanılan zaten etil alkoldür. Devlete vergi vermeden üretildiği için kaçak içki diyebilirsin. Sahte alkol diye bir şey yoktur. Etanol , metanol , bütanol alkol türevleridir. Etil alkol dışındakiler zehirleyebilir.