banner388

Samsun'da otomobil su kanalına devrildi 

Samsun'da otomobilin su kanalına devrilmesiyle 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Samsun'da otomobil su kanalına devrildi 

Samsun'da otomobilin su kanalına devrilmesiyle 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

27 Ocak 2021 Çarşamba 09:35
Samsun'da otomobil su kanalına devrildi 

Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi Çevre Yolu üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazadan edinilen bilgiye göre 34 DGE 632 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak su kanalına devrildi. Kazada araçta bulunan Ersin Güney (41) ile Kerim Keskin (40) yaralandı. Yaralılar, 112 Sağlık ekiplerince ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ersin Güney'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Araç sürücüsünün tespitine çalışılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 27.01.2021 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
savaş k 2021-01-27 10:06:30

o güzergahı hergün kullanıyorum.ağır vasıtalar dan dolayı küçük araçlar emniyet şeridini kullanıyor.muhtemelen kazada öyle gerçekleşmiştir.birçok kez de kamyonların da o kanala düştüğüne şahit oldum.AMA TÜM BUNLARI GÖRMESİNE RAĞMEN KARAYOLLARI NEDEN ORAYA ÇELİK BARİYER YAPMAZ ANLAMLANDIRAMIYORUM.