banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da kısıtlamaya uymayanlara cezai işlem

Samsun'da Havza İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 3 kişiye cezai işlem uygulandı.

banner269

Samsun'da kısıtlamaya uymayanlara cezai işlem

Samsun'da Havza İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 3 kişiye cezai işlem uygulandı.

04 Nisan 2021 Pazar 19:13
Samsun'da kısıtlamaya uymayanlara cezai işlem

Havza İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tüm dünyada etkili olan korona virüse karşı alınan önlemlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Hafta sonu kısıtlamalarında denetimlerini arttıran jandarma ekipleri, sokağa çıkma ihlalinde bulunan 3 kişiye cezai işlem uyguladı.
Kırsal bölgede jandarma ekipleri, araçlarda ve mahallelerde korona virüsü tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. Havza İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde filyasyon çalışmaları yapıyor. Mahalleleri de kontrol eden ekipler, duyuru yaparak maske, mesafe ve hijyen uyarısı yapıyor. Evleri de denetleyen ekipler, pozitif ve temaslı kişilerin alınan tedbirlere uyulup uyulmadığına bakıyor ve sonuçları anında Filyasyon ve İzolasyon Takip Sistemine (FİTAS) bildirim yapılıyor.

Jandarma ekipleri sorumluluk alanında kalan konaklama tesisleri, lokanta ve iş yerlerinde de denetimler yaparak Covid-19 tedbirleri hakkında uyarılarda bulunuyorlar. Yol kontrol noktasında yapılan denetimlerde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek, vatandaşlara uyarılarda bulunuluyor.
Yapılan denetimlerde Aşağısusuz Mahallesi'nde sokağa çıkma yasağını ihlal eden ve alkollü olduğu tespit edilen 3 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden 2 bin 700 lira, alkollü araç kullanmaktan bin 339 lira cezai işlem uygulanırken, sürücünün ehliyetine 6 ay süre ile el konuldu.

İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 04.04.2021 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan Yılmaz 2021-04-05 01:20:23

Helal olsun jandarma ya görevini tam yapıyor .Suç işleyenlere göz açtırmıyor