banner388

Samsun'da kimlik soran bekçilere saldırı

Samsun'da bir şahıs kimlik kontrolü yapan bekçilere saldırdı. Yaşanan olay sonrası saldırgan gözaltına alındı.

Samsun'da kimlik soran bekçilere saldırı

Samsun'da bir şahıs kimlik kontrolü yapan bekçilere saldırdı. Yaşanan olay sonrası saldırgan gözaltına alındı.

09 Mart 2020 Pazartesi 14:59
Samsun'da kimlik soran bekçilere saldırı

Samsun'da kimlik kontrolü yapmak isteyen bekçilere karşı çıkmak isteyen şahıs gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde meydana geldi. İlkadım Emniyet Müdürlüğüne bağlı çalışan bekçiler kimlik kontrolü yapıyordu. G.G. isimli şahıs bekçilerin kimlik kontrolü yaptıklarını görmesi üzerine kaçmaya başladı. Bekçilerin kovalaması sonucu yakalanan 22 yaşındaki G.G. bekçileri tekmeleyerek tekrar kaçmak istedi. Bekçilere saldırdığı iddia edilen G.G. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen G.G. çıkardığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKimlik Kontrolü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2020-03-09 18:27:50

Değerli arkadaşlar her bakıştan bişey çıkarırsak ortalık kan gölüne dönenler. Bekçileri sonuçta şuçlu psikolojisi ve davranışlarına varan eğitimler alıyorlar. Bırakın kabadayı gezsin onlar yoksa mahallende farklı gruplar türemeye başlar. Bir kabadayı olacaksa onlar olsun en azından mahallende huzur olur.

Avatar
dasdasdas 2020-03-09 16:06:24

suçu nedir ? bekçi onu tekmeleyip derbest etmemişmi 3 e karşı 1 kişi nasıl hakkını savunacak şimdi kamera varmı bekçilerde, yoksa mahkemede karşıdakini ezecekmisiniz ? ek olarak anayasal olarak bekçiler kimlik soramaz, anayasa khk lardan üstündür.

Avatar
Aaa 2020-03-09 16:19:38

Bilmeden yorum yapma. KHK anayasaya aykırı olamaz.hukuksuz bir tarafı yok. Başına birşey gelmediği için konuşuyorsun, olay aninda senin yardımına gelecek. Hukuksuz bir durumda bekçileri emniyete şikayet et gereğini yaparlar

Avatar
isyankar. 2020-03-09 16:30:24

çok gereksiz bu bekçiler yarasa gibi gece çıkıyorlar Küheylan beyi gibi geziyorlar kabadayı kabadayı bide sokak serserisi gibi insanlara dik dik bakmaları öldürüyor gelen geçen saldırır böyle.

Avatar
adaletegel 2020-03-10 09:01:35

ilkokul mezunları kimlik soruyor. birde bunlara silah verceklermiş. hangi ordunun hazırlığı

Avatar
Hasan 2020-03-10 11:31:28

Bekçilere laf yok, huzur operasyonlarının bir parçası onlar

Avatar
g.g 2020-05-03 23:00:46

bu olayı yapan kişi benim asker eğlencesini dağıtırken yanımdaki arkadaşlarım ve bana kimlik soruldu hepimiz kimlik vermemize rağmen bize silah çekildi arkadaşlarım kaldı ben kaçarak polise gitmeye çalıştım fakat yakalandım ve darp edilmeye başlandım jop ve biber gazıyla arkadaşlarım ben darp edilirken bekcileri ayırmaya çalışınca olay karıştı hiçbir şekilde bekcilere ve çevremdeki kimseye tekme yada yumruk atmadım fakat bekcilerin ifadeleri silahı alınıp darp edildiklerini söylüyor adalet bekcilere inanacak fakat yine sokaklarda adalet olmayacak değerli arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum ....