banner388

Samsun'da karısını öldüren mühendis tutuklandı

Samsun'da 2 çocuk annesi eşini boğazından bıçaklayarak öldüren cani koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'da karısını öldüren mühendis tutuklandı

Samsun'da 2 çocuk annesi eşini boğazından bıçaklayarak öldüren cani koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

14 Şubat 2021 Pazar 18:46
Samsun'da karısını öldüren mühendis tutuklandı

Samsun’un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Selimiye Sokak No 6’da bulunan 4 katlı apartmanın 4. katında dün akşam meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre mühendis Oğuz Taner E. (50), 2 çocuk annesi karısı Mihrican E.’yi (46) evlerinde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Dedesinin yanında bulunan 17 yaşındaki oğlunun yanına giden Oğuz Taner E. oğluna annesini bıçakladığını söyledi. Olay polise haber verildi. Katil zanlısı koca, polis tarafından gözaltına alındı. Eve giden polis ekipleri Mihrican E.’nin cesedi ile karşılaştı. Ceset, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayet zanlısı kocanın zaman zaman eşine şiddet uyguladığı, bu yüzden daha önce eşine yaklaşmama tedbir kararı olduğu ve tedbir kararı kalkınca birlikte yaşadıkları öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndaki sorgulanması tamamlanan Oğuz Taner E., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Oğuz Taner E. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 2021-02-15 03:43:29

Ne zaman kadınlar dır dırı keser ne zaman eşine itaat eder ne zaman orası burası oynamaz ne zaman olana rıza gösterirse bu tip olaylar son bulur.

Avatar
aa 2021-02-16 00:09:41

itaat etmek nasıl oluyor Serkan bey. ne biçim laflar etmişsiniz. her bayan böyle değildir. ayrıca erkekleri sütten çıkmış ak kaşıl ilan edemezsiniz!

Avatar
Lazım değil. 2021-02-16 17:19:15

Öyle mi çok bilmiş serkan bey. Bu kadın oylesıne namusluydu kı baska bır erkekle bıle konusmaya cekınırdı. Eşi çalısmaz, kendi çalısırdı evıne cocuguna, esıne bakardı. Bos durmazdu. Aılesıne katkısı olsun dıye 3 unıversıte okudugunu halde pazarancıkacak kadar egosuzdu. Cocukları ıcın katlandı herseye. Kadın kadın olacak da, erkek de adam olacak. Hayatın tğm yukunu cek uzerıne oldurul oh nr ala ya. Sızın gıbı zıhnıyetler yuzundrn ulke bu haldr zaten. O kadının ınsanlara ıyılıkten baska hıcbıseyı yoktu. Bosyna bılmeden konusmayın.