banner388

Samsun'da kaçak kazı yapanlara suçüstü

Samsun'da 2 farklı olayda kaçak kazı yapan 5 kişi suçüstü yakalandı.

Samsun'da kaçak kazı yapanlara suçüstü

Samsun'da 2 farklı olayda kaçak kazı yapan 5 kişi suçüstü yakalandı.

12 Şubat 2021 Cuma 18:40
Samsun'da kaçak kazı yapanlara suçüstü

OLayla ilgili edinilen bilgiye göre Vezirköprü ilçesinin Çamlı konak Mahallesi'nde devriye gezen jandarma ekipleri kaçak olarak kazı yapıldığını tespit etti. Olay yerinde 1 kazma ve 2 kürek ele geçirilirken kaçak olarak kazı yaptıkları iddia edilen E.K.(18) ve O.K.(17) gözaltına alındı. İfadesi alınan 2 kişi savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.
Kavak ilçesinin Ağcaköse Mahallesi'nde ise kazı yapılacağının duyumunu alan jandarma ekipleri, Tepetarla Devlet Ormanı mevkisindeki sit alanında yaptıkları kontrolde S.K.(42) ve A.A.(47) ve İ.B.'yi (29) yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde 1 adet balyoz, 1 adet kürek, 1 adet balta, 2 adet levye, 1 adet kazma, 1 adet çekiç ve 1 adet demir keski ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKaçak KazıDefine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.