banner388

Samsun'da genç kayınpederiyle silahlı saldırıya uğradı

Samsun'da bir kadının silahlı saldırısına uğrayan genç ile kayınpederi yaralandı. Kayınpeder, sedyeyle hastaneye taşınırken etrafa tehditler savurdu.

Samsun'da genç kayınpederiyle silahlı saldırıya uğradı

Samsun'da bir kadının silahlı saldırısına uğrayan genç ile kayınpederi yaralandı. Kayınpeder, sedyeyle hastaneye taşınırken etrafa tehditler savurdu.

16 Nisan 2021 Cuma 23:38
Samsun'da genç kayınpederiyle silahlı saldırıya uğradı

 Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde saat 20.15 sıralarında meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre, G.A. (41) adlı kadının silahlı saldırısına uğrayan C.A. (21) adlı genç ile gencin kayınpederi H.A. (48) bacaklarından tabancayla vurularak yaralandı. Yaralılar, 112 ekiplerince ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kayınpeder H.A., hastanede önünde sedye ile ambulanstan indirilirken yaralı ayağını göstererek, “Bu ayak bugün çalışacak. Size başka bir şey demiyorum" dedi.
Yaralı damadını kasteden H.A., "O can ne oldu. O cana bir şey olursa bugün bu Samsun yanacak. Bu cana bir şey olursa bittiniz. Benim bu ayaktan bir şey olmaz. Ben çok mermi yedim. Bunlar alınacak. Hepinizin 10 dakikası var" diye bağırarak tehditler savurdu.


Damadını görmek isteyip kendi tedavisini kabul etmeyerek sedyeden inip damarının yanına giden H.A., güçlüklü sakinleştirilerek tedavi altına alındı.

Yaralı genç ise kendilerini amcasının eşi G.A.'nın vurduğunu söyledi.
G.A. ile olay sırasında yanında bulunan eşi C.A. ile kocası H.A. polis tarafından gözaltına alındı. Baba-oğul oğul fenalık geçirip ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Hastanede müdahale edilen H.A. ve oğlu C.A. sorgulanmak üzere emniyete götürüldüler.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSilahlı Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafralı 2021-04-17 10:21:48

Artis mermiyi yemişssin hala artis artis konuşuyorsunnn.Ordaki sağlıkcılaramı gücün yetti.Kolpacııı

Avatar
Meltem 2021-04-16 23:59:18

Bulasik insanlardan korkacaksin kimbilir kimin canini nasil yakti

Avatar
samsunlu 2021-04-17 11:06:25

mevzuları,vardır,mutlaka,bu,gün,ayağına,sıkan,yarın,kafasına,sıkar,

Avatar
Misafir 2021-04-18 06:00:32

Bu şehirde bunlardan istemediğin kadar var mafyöz ağızları sinkaflı kolpacino lafları ahlaksız tacizleri bir dünya yani.Şu edho cart curtları bu zihniyete yasakalsınlar hani yaş kotası değil bunların resimlerini koyun ekranın üst köşesine nasılsa bıyığından çorabına saç traşından duruşlarına kadar birebir kopyalar.