banner388

Samsun'da fuhuşa aracı olan 3 kişi adliyede

Samsun'da fuhuş suçuna aracı oldukları belirlenen 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da fuhuşa aracı olan 3 kişi adliyede

Samsun'da fuhuş suçuna aracı oldukları belirlenen 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

20 Aralık 2019 Cuma 17:12
Samsun'da fuhuşa aracı olan 3 kişi adliyede

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri fuhuş için yer temin ederek suça aracı olmak nedeniyle 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Samsun İlkadım ilçesinde meydana geldi. Polis ekipleri, fuhuş için yer temin ettikleri tespit edilen 1'i kadın 2 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan şahıslar, Samsun Adliyesine sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 3 kişi nöbetçi mahkemeye ifade vermesinin ardından Samsun T Tipi Cezaevine gönderildi. Aralarından 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFuhuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-12-20 22:22:42

Haberinizin içeriği hoşuma gitti okudum fakat başlığını beğenmedim. Biraz halkın dilinden lütfen, aracı değil onlar insanların mesleğini küçümsemeyin lütfen (!).

Avatar
atakumlu 2019-12-21 09:02:08

atakumada bi el atsanız günlük kiralık dairelere

Avatar
rainbowdash 2019-12-23 12:25:05

Vay amk; adam vur , adam bıçakla , karını- sevgilini döv, grup halini birini linç et, üzerinde uyuşturucu yakalansın, muhalefet partisinin genel başkanını linç etmeye kalk, adli kontrol ile serbestsin. Ama fuhşa yer temin et, tutuklanıyorsun. Neden ? Çünkü günah...Ahlaka aykırı... Ulan ne günlere kaldık be...