banner388

Samsun'da feci kaza

Samsun'da 1 otomobilin önce tıra sonra bisiklete çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Samsun'da feci kaza

Samsun'da 1 otomobilin önce tıra sonra bisiklete çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

06 Ocak 2021 Çarşamba 09:50
Samsun'da feci kaza

Samsun'un Çarşamba ilçesinin Samsun Ordu karayolu 26. kilometresi Çınarlık mevkisinde meydana gelen kazadan edinilen bilgiye göre, Emre E. (21) idaresindeki 55 RL 036 plakalı otomobil önünde seyreden Mehmet A. yönetimindeki 66 LZ 809 çekici, 66 AAU 943 yarı römork plakalı tıra çarpıp savrularak bariyerlere ve daha sonra da banket kısmında seyreden İlhan Ş. (39) idaresindeki bisiklete çarptı. Kazada, otomobil sürüsü Emre E. ile bisiklet sürücüsü İlhan Ş. yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince ambulansla Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan K. 2021-01-06 11:26:31

İnsan gibi araç kullansalar olmaz, daha dün Atakum'da Salı pazarının kurulduğu yerde insanlara pazara gidip geliyor bir yoğunluk var kısacası terbiyesizin biri 06 BE .. plaklalı gri Opel Astra H sedan bir otomobil limon marketin olduğu yaya geçidinden öyle bir hızla geldi geçti ki tepkimi ellerimi havaya kaldırıacak gösterdim sürücüsün ve dönel kavşak aracın hızındlan dolayı arkası kaydı son anda topladı az daha büyük bir faciaya neden olacaktı. Böyle terbiyesizler toplumdan ayıklanmadığı sürüce toplum huzuru daha çok tehdit altından olacaktır. Trafikte eğitimsiz insanlar olmamalıdır 2 kere 2 kuralı bu kadar basit.