banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da feci kaza

Samsun'da kavşakta kamyonun otomobile yandan çarpmasıyla oluşan kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı.

banner269

Samsun'da feci kaza

Samsun'da kavşakta kamyonun otomobile yandan çarpmasıyla oluşan kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı.

08 Ocak 2021 Cuma 20:07
Samsun'da feci kaza

Samsun'un Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi Anadolu Bulvarı Ankara yolu üzerinde meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre Halil Gönülan (31) idaresindeki 63 BA 163 plakalı kamyon, kavşakta yola karşıya geçmek isteyen Emine Saliha Sevgi (19) yönetimindeki 55 ACM 201 plakalı otomobile yandan çarptı. Çaprmanın etkisiyle otomobil savrularak orta refüje fırlayıp ters döndü. Kazada, otomobil sürücüsü Emine Saliha Sevgi ile annesi Fatma Sevgi (51) ile kardeşi Ayşe Ebrar Sevgi (8) yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada yaralananların eski Samsun Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi'nin kızları ve eşi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKazaAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerif 2021-01-09 07:12:23

Eski Samsun Vergi Dairesi... olmaz. Doğrusu "Samsun Vergi Dairesi eski başkanı..."