banner388

Samsun'da ATM'de unutulan emekli maaşı saniyeler içinde çalındı.

Samsun'da bir kişi ATM'den çektiği maaşı makinede unuttu. Maaş arakada bekleyen kişi tarafından saniyeler içinde çalındı.

Samsun'da ATM'de unutulan emekli maaşı saniyeler içinde çalındı.

Samsun'da bir kişi ATM'den çektiği maaşı makinede unuttu. Maaş arakada bekleyen kişi tarafından saniyeler içinde çalındı.

10 Mayıs 2021 Pazartesi 19:46
Samsun'da ATM'de unutulan emekli maaşı saniyeler içinde çalındı.

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre, 62 yaşındaki Hüseyin Saltuk, bir bankanın ATM'sinden emekli maaşını çekmek istedi. Maaşını çekmek için işlem yapan Hüseyin Saltuk, amcasının cenazesi nedeniyle dalgınlığı sonucu banka kartını cihazdan aldı ancak 2 bin lira emekli maaşını almadan ATM'den ayrıldı. ATM'nin para verme haznesinden dışarı çıkan parayı, burada sıra bekleyen kimliği belirsiz bir kişi saniyeler içinde alarak kayıplara karıştı.

Bir saat sonra parayı almadığını fark eden Hüseyin Saltuk, ATM'nin yanına geldiğinde parasının olmadığını fark edince soluğu bankada aldı. İlgili bankanın şubesine giden Hüseyin Saltuk, bankanın güvenlik kamerası kayıtlarından parayı çektiğini ancak arkasından gelen bir kişinin saniyeler içinde parayı alıp gittiğini öğrendi. Parasını geri isteyen Hüseyin Saltuk, Samsun Adliyesine giderek savcıya şikayette bulundu. Saltuk, "Amcamın cenazesi vardı. Kafam bu yüzden çok dalgındı. İşlem yapıp banka kartımı aldım ancak parayı almadan gittim. Arkadan gelen bir kişi saniyeler içinde paramı çalıp gitti. Kendisinden şikayetçiyim. Parayı geri getirirse şikayetten vazgeçeceğim" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtmHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-05-10 22:57:39

Bankamatikte iki kamera var adamın eşkali ayna gibi vardır polis istese bir saat içinde bulur kelepçeyi vurur .

Avatar
Boxok 2021-05-10 23:17:35

Parayı alan insan bozuntusu imiş. Yaklaşık 2 ay önce m. Parrk karşı tarafında atm de işle yapacaktım baktım hanede para oradan gecelerden bir sahası çağırdım parayı aldım ve subeye teslim ettim ve bekledim yarm saat sonra 30 yaşlarında bir sahı geldi. Şahsa parasını içeriye teslim ettiğimi söyledim. Bu sahış yaslı da değil. Aracına ceza yazılacak diye parayı almadan gitmiş. Atakum belediyesinde işçi imiş. Sunu söyleyeyim o haram paranın alan şahsa zerre faydası olmaz bir kac katını bir sekile kaybeder.