banner388

Samsun'da ameliyat için hazırlık yapan kişi ölü bulundu

Samsun'da ciğerinde kist bulunan ve ameliyat günü tarihini bekleyen şahıs kaybolduktan 13 gün sonra cami tuvaletinde ölü bulundu.

Samsun'da ameliyat için hazırlık yapan kişi ölü bulundu

Samsun'da ciğerinde kist bulunan ve ameliyat günü tarihini bekleyen şahıs kaybolduktan 13 gün sonra cami tuvaletinde ölü bulundu.

13 Ocak 2021 Çarşamba 11:15
Samsun'da ameliyat için hazırlık yapan kişi ölü bulundu


OLaydan edinilen bilgiye göre Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde ikamet eden 53 yaşındaki 1 çocuk babası Ekrem Kır, 31 Aralık günü evinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Pazar Mahallesi'ndeki toptancıların bulundu yerde el arabası ile yük taşıyarak geçimini sağladığı öğrenilen Ekrem Kır'ın yakınları polise ve Samsun Cumhuriyet Savcılığı'na bulunması için başvurdu.

Hastane Mahallesi Hastanebaşı Camisi tuvaletinin görevlisi Ahmet Çal, sabah saatlerinde tuvalete gelen bir kişinin koku geldiğini söylemesi üzerine kilitli kapıyı zorlayarak açtı ve içeride cesetle karşılaştı. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Polis yaptığı araştırma sonucu ölen kişinin ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Ekrem Kır olduğunu tespit etti.
Ekrem Kır'ın oğlu Şükrü Kır (26) acı haberi alır almaz olay yerine koştu. Şükrü Kır, "Babam 4 Ocak'ta göğüs hastanesine yatışı yapılıp 7 Ocak'ta da kist ameliyatı olacaktı. Maddi durumumuz iyi olmadığı için bir esnaf maddi destek olacaktı. Babam yardım edecek esnafın yanına gitmek için öğlen saatlerinde evden çıktı ve kendisinden bir daha haber alamadık" dedi.

Tuvaletin içeriden kilitli olması sebebiyle içeride biri olduğu düşünülerek uzun süredir kullanılmadığı öğrenildi.  Ekrem Kır'ın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı ifade edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
AmeliyatSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 2021-01-13 11:44:55

SORUMLUSU DEVLETTIR NOKTA.

Avatar
DENİZHAN 2021-01-13 12:23:19

Allah rahmet eylesin.

Avatar
Samsun 2021-01-13 13:03:31

Recep ole sarayda oturmak olmuyor bak insanlar ne halde

Avatar
Vatandaş 2021-01-13 13:34:49

Fakirliğin gözü kör olsunAllah rahmet eylesin

Avatar
C.T 2021-01-13 22:18:11

Kapı içeriden kilitli diye içeride işi uzun sürer diye düşünülmek ne demek. Geceleri tek tek kontrol etmek lazım. Tuvaletin Günlerdir temizlenmediği ortaya çıkıyor