banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da altın dolandırıcıları yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde düşük ayarlı altınları 22 ayar diye satan 3 kişi yakalandı.

banner269

Samsun'da altın dolandırıcıları yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde düşük ayarlı altınları 22 ayar diye satan 3 kişi yakalandı.

31 Aralık 2020 Perşembe 21:35
Samsun'da altın dolandırıcıları yakalandı

Tekel Caddesi'nde bulunan Kuyumcular Çarşısı'nda meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre E.A. isimli şahıs 3 adet düşük ayarlı bileziği 22 ayar diye bozdurmak için kuyumcuya girdi. E.A.'dan şüphelenen kuyumcu çalışanı durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri E.A.’yı dolandırıcılık sucundan gözaltına aldı. Ekipler yaptıkları inceleme ve araştırmada sonucunda 2 ayrı kuyumcuda üçer adet 6 düşük ayarlı bileziğin 22 ayar olarak satıldığını tespit etti. Düşük ayarlı bilezikleri 22 ayar diye alan kuyumcular şahıslardan şikâyetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri kuyumcuda yakalanan E.A. ile birlikte Bafra’ya gelen Ü.A. ve eşi Ö.A.’nın da 2 ayrı kuyumcuda bilezikleri bozdurduğunu tespit etti. Geldikleri aracın plakasını tespit eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri aracın plakasını Samsun’a bildirdi.

ATAKUM'DA YAKALANDILAR

Bafra'da bilezikleri bozdurup Ünye'ye geri dönen Ü.A. ve eşi Ö.A., Atakum uygulama noktasında polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan şahısların Bafra Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alındı. İfadeleri alınan şahsılar cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.