banner388

Samsun'da 2 kardeşe bıçaklı saldırı

Samsun'da iki kardeş sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Samsun'da 2 kardeşe bıçaklı saldırı

Samsun'da iki kardeş sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

22 Ocak 2021 Cuma 20:13
Samsun'da 2 kardeşe bıçaklı saldırı

Samsun İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre  Irak uyruklu Zaid A.A.A (22) ve kardeşi Othman A.A.A.(19) cadde üzerinde yürürken kimliği belirsiz 5 kişinin saldırısına uğradı. Bıçaklanan Zaid A.A.A ve darp edilen kardeşi Othman A.A.A., 112 ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kardeşler kendilerine saldıran şahısları tanımadıklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
BıçaklısaldırıSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çarşamba 2021-01-23 10:52:29

Kimin ne olduğunu araştırma imkanımız yok bak iki gün önce Çarşamba da deaş terör örgütüne operasyon yapılmış terör varmış yani Iraklı imiş eeeeee şimdi benim kimdir nedir araştırma imkanım yok vatandaş olarak napim gördüğümde aklıma gelir bende saldırırım ben saldırmasam o ya polisimize vatandaşa saldıracak zaten öyle ya baksana çarşamba da deaş a operasyon olmuş 1 kişi yakalanmış o 1 kişi değildir kesin vardır burda devamı ee biz napalım şimdi Iraklı İranlı Suriyeli gördüğümüzde sevelim misafir mi edelim hatta olmadı eve götürelim ...!!!!!
benim gözümde memleketini savaş da bırakıp kaçan alçaktır aindir namussusdur eeeee demekki biz burda bu arkadaşları misafir ediyoruz o zaman helal olsun bize

Avatar
EMRAH VURAL 2021-01-23 18:10:35

Haberi okumadan çiftlikte olduğunu tahmin ettim samsunun merkezi bağdat oldu a.q

Avatar
Nihat Say 2021-01-24 11:04:18

Suriyeli ve Iraklı çeteler,deaş militanları, uyuşturucu baronları Samsun'da cirit atıyor.