banner388

Pompalı tüfekle ev baskını! 1 ölü 6 yaralı

Karadeniz'in Zonguldak ilçesinde pompalı tüfekle ev basan şahıs 1 kişiyi öldürüp 6 kişi yaraladı.

Pompalı tüfekle ev baskını! 1 ölü 6 yaralı

Karadeniz'in Zonguldak ilçesinde pompalı tüfekle ev basan şahıs 1 kişiyi öldürüp 6 kişi yaraladı.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 21:49
Pompalı tüfekle ev baskını! 1 ölü 6 yaralı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde pompalı tüfekle ev basarak ateş açtı. Olay sonucunda 11 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı.
 
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kıyıcak Mahallesi’nde meydana gelen olayda akraba olan iki aile arasında çıkan kız kaçırma mevzusundan dolayı aileler arsında gerginlik başlamıştı.
Sabah saatlerinde aile arasında küçük çaplı bir sürtüşme meydana geldi. Daha sonra olayın çıktığı yere gelen T.D. (22), O.D. ve E.D. ve E.D. sabah tartıştığı kişi olan Ş.D. otomatik av tüfeği ile ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar S.D. (11) başından ve göğsünden Ş.D. (23) ayağından, Ş.D. (59) kafası ve göğsünden, Z.D (15) kasıklarından, E.D. (20) sol omzundan, G.D. (20) göğsünden İ.D. (38) sol bacağından yaralandı.
Ağır yaralı olarak Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılan S.D. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaşanan bu kötü olayın sorumlusu olan Ş.D. ve beraberindeki akrabaları polis tarafında kısa sürede yakalandı.
Yaşanan olayı anlatan C.D evin önünde dururken Ş.D.'nin kalabalık bir grupla gelerek ateş açmaya başladığını belirtirken, “Yaklaşık 30 kişi ellerinde silah ve sopa bize, çocuklara girdiler. İki kişi ateş etti. Diğerlerinde de silah vardı ama onların ateş etmeye zamanı olmadı. Balkonun önünde oturuyorduk. Aniden geldiler, zaten hazırlıklı gelmişler. Olay daha önce bir gelin kaçırma mevzusundan oldu. Sabahtan da çocukların önünü kesmişler. 5-6 tane yaralımız var. Kayınvalidemiz sırtından yaralı. Kaçacak zamanımız olmadı. Önlemeye çalıştık ama silah olayı olunca önleyemedik. Burada herkes birbiri ile akraba, hiç yabancı yok” ifadelerini kullandı.

Savcılık olaya ilgili incelemeler sonucu soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.