banner388
banner390
banner410
banner408

Polis memururun kahreden ölümü

32 yaşındaki polis memurunun ölümü kahretti. Yıllık izninin alıp tatile giden polis genç yaşında kalbine yenik düştü.

banner269

Polis memururun kahreden ölümü

32 yaşındaki polis memurunun ölümü kahretti. Yıllık izninin alıp tatile giden polis genç yaşında kalbine yenik düştü.

07 Eylül 2019 Cumartesi 18:37
Polis memururun kahreden ölümü

Trabzon'un Araklı ilçesinde görevli polis memuru yıllık izninde tatile gittiği eşinin memleketi Bursa'da kalbine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Trabzon’da Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde trafik polisi olarak 4 yıldır görev yapan Elbir, eşi ve 4 yaşındaki bir oğluyla 4 aylık kızını almak için eşinin memleketi Bursa’ya gitti. 7 Eylül Cumartesi sabahı Trabzon’a hareket etmek için telefonunun alarmını kuran Elbir’i ölüm uykuda yakaladı. Sabah çalan alarmı kapatmak için odaya giren yakınları, Elbir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Büyük üzüntü yaşayan eşi ve yakınları sinir krizi geçirirken, mesai arkadaşları ölüm haberinin ardından büyük şok yaşadı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Elbir’in naaşı, buradaki otopsinin ardından akşam saatlerinde hava yoluyla memleketi Trabzon’a gönderilecek.

Mesleğe Şırnak’ta başlayan ve burada 5 yıl görev yaptıktan sonra Trabzon’a tayin olan Murat Elbir, 4 yıldır da Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapıyordu. Elbir, 8 Eylül Pazar günü saat 10.30’da Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenin ardından Tonya ilçesi Karaağaç Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.