banner388
banner390
banner410
banner408

Pişman Olan Hırsızlardan İlginç Özür

Ordu’nun Ünye ilçe sahilindeki takı satışı yapılan bir işletmeden bileklik ve yüzük çalan hırsızlar, pişman olunca çaldıklarını mektupla iade etti.

banner269

Pişman Olan Hırsızlardan İlginç Özür

Ordu’nun Ünye ilçe sahilindeki takı satışı yapılan bir işletmeden bileklik ve yüzük çalan hırsızlar, pişman olunca çaldıklarını mektupla iade etti.

29 Nisan 2016 Cuma 16:12
Pişman Olan Hırsızlardan İlginç Özür
Küçül Kız, " Bunu sokakta buldum"

13 yıldır Ünye Yüzüncü Yıl mevkiinde takı tasarım işletmesi olan Naile Ocakdan’ın başına ilginç bir hırsızlıkla karşı karşıya kaldı. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde içkili vaziyette takıcı büfesinin arka tarafını kıran hırsızlar, 3 boru bileklik ve bir miktar yüzük çaldı. Ertesi gün öğlen saat 11.00 civarında işletmeyi açan personel, takı eşyalarını dizerken bazı takı ve yüzüklerin eksik olduğunu ve işletmenin arka tarafında ki tahtanın söküldüğünü fark etti. Personel vakit kaybetmeden durumu işletme sahibi Naile Ocakdan’ anlattı. Ancak kısa bir süre sonra küçük yaşlarda ki bir çocuğun elinde poşetle işletmeye gelmesi ve “Bunu sokakta buldum” demesinin ardından yaşanılan hırsızlık olayı çözümlendi. Hırsızlığı yapan kişiler yaptıklarından pişman olunca, sabah saatlerinde küçük bir çocuk vasıtasıyla çaldıklarını iade ederek birde mektup bıraktı. Mektupta yer alan yazılanlara göre lise son sınıf öğrencisi olduklarını söyleyen hırsız ya da hırsızlar, alkolün etkisi ile hırsızlık yaptıklarını, sabah olduğunda ise yaptıklarından pişman olduklarını ve kendilerine vakit verilirse zararı telafi edeceklerini belirttiler.

Hırsızlar; “3 BORU BİLEKLİK ÇALDIK. LÜTFEN BİZİ AFFEDİN”

Mektupta şu ifadelere yer verildi: “Öncelikle merhaba. Lafıma pişmanlığımla başlamak istiyorum. Ben hatta biz biraz alkol kullandık ve kendimizden geçmişiz. Sarhoş halimizle sizin dükkanınızın arka kapısını kırıp 3 boru bileklik çaldık. Gerçekten çok özür diliyoruz. Sarhoş halimizle kendimizi kontrol edemedik. Tüm her şeyi yarın sabah fark ettik ve bunu size yüz yüze söyleyemeyecek kadar utanıyoruz. Size bileklik ve pişmanlığımızı getirdik ama ne yazık ki 10 tane falan kayıp oldu, sanırım düşürdüm. Lütfen bizi affedin. Böyle şeyler yapacak biri değilim. Tüm zararınızı üstleniyoruz. Sadece vakit istiyoruz, paranızı getireceğiz ve lütfen şikayetçi olmayın. Lise öğrenciyim, seneye taşınacağım buradan. Seneye kadar olaysız geçsin istiyoruz. Lütfen bizi anlayın. Paranızı da yakında getireceğim. Esen kalın efendim…

Takı işletmecisi Naile Ocakdan ise yaşananlardan dolayı çok şaşkın olduklarını ifade ederek, şikayetçi olmayacağını söyledi. 
 
Son Güncelleme: 29.04.2016 16:23
Anahtar Kelimeler:
ÖzürHırsızMektupIlginç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.