banner388
banner390
banner410
banner408

Parasını Alamayınca Aracını Yaktı !

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde işçi taşıdığını, ancak uzun bir zamandır parasını alamadığını öne süren turizm şirketi sahibi, fabrikanın önünde aracını ateşe verdi.

banner269

Parasını Alamayınca Aracını Yaktı !

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde işçi taşıdığını, ancak uzun bir zamandır parasını alamadığını öne süren turizm şirketi sahibi, fabrikanın önünde aracını ateşe verdi.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 13:28
Parasını Alamayınca Aracını Yaktı !

Fabrikanın içlerinin taşımacılığını yapmakta olan iki firmadan birisi Tuğram Turizm’in sahibi Mehmet Görgülü, anlaşma yaptıkları şirketten 2 aydır para  alamadığını öne sürerek firmasına ait olan araçlarla Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstermekte olan fabrikaya giderek yolu kapattı. Diğer firmanın servis aracı fabrika önüne gelemediği için, işçiler yürümek zorunda kaldılar.

Diğer servis firması kendilerini mağdur ettiğini belirten Mehmet Görgülü, konuyla ile ilgili fabrika yönetimi ile defalarca görüşmüş olduklarını fakat mağduriyetlerinin giderilmediğini belirtti. İşçilerin fabrikaya girmesinden sonra 59 TJ 759 plakalı aracı ateşe veren Mehmet Görgülü, "20 tane araç var. Her gün bir tanesini yakacağım" dedi. Mehmet Görgülü’nün aracını yakmasından sonra fabrika yönetimi itfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay bölgesine gelen itfaiye ekipleri kısa zamanda yangına müdahale edip yangını söndürdüler.

Yaklaşık olarak 7 aydır fabrikanın işçilerini taşımış olduğunu söyleyen Mehmet Görgülü, "Sıkıntılar şu son 2 aydır başladı. Para ödemesi, yapmamaya başladılar. Sonra da hiç bir şey demeden işime son verdiler. Ben bu iş için yaklaşık olarak 800 bin liraya 10 tane araç satın aldım. Sonra duydum ki duydum ki darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne küfür ettiğim için bunlar oldu. Ben milliyetçi biriyim. Eğer Fethullahçı Terör Örgütü’ne küfür ettiğim için işime son verdilerse bugün tekrar FETÖ’ye küfür ediyorum" dedi.

Mehmet Görgülü olay bölgesine gelen Kapaklı jandarma ekiplerince ifadesi alınmak için jandarma karakoluna getirildi. Yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 15.08.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.