banner388

Ordu’da zincirleme kaza: 15 yaralı.

Ordu'da meydana gelen zincirleme kazada 15 kişi yaralandı.

Ordu’da zincirleme kaza: 15 yaralı.

Ordu'da meydana gelen zincirleme kazada 15 kişi yaralandı.

07 Eylül 2016 Çarşamba 21:15
Ordu’da zincirleme kaza: 15 yaralı.

Meydana gelen kaza, Ünye-Fatsa Devlet Sahil Yolu Yüceler konumunda saat 16.30 civarında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Rize’den İstanbul istikametinde yol alan İbrahim Tüfek kontrolündeki 53 HP 311 plakalı yolcu otobüsü, önünde yer alan seyir halindeki Sabri Cebeci’nin idaresinde 61 S 1215 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Otobüs de önünde yol alan ve Azerbaycan’dan İstanbul istikametine giden Vasyı Kozakevych (45) kontrolündeki AI 5233 CH Azerbaycan plakalı TIR’la çarpıştı. Meydana gelen zincirleme kazanın sonrasında kaza yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı. Araçta sıkışan otobüs sürücüsü Sabri Cebeci, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan yolculardan 7’si Ünye Devlet Hastanesi’ne, diğer 7 yaralı ise Ünye’de bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan otobüs sürücüsü Sabri Cebeci’nin durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise durumlarının ciddi olmadığı bilgisine ulaşıldı. Meydana gelen zincirleme kazada yaralananların adları şöyle:
"Adnan Akbulut, Sabri Cebeci, Fatih Alimdaroğlu, Serkan İshak, Nurcan Aydınoğlu, Gülsüm Kahya, Esra Kahya, Hamiyet Aydınoğlu, Nazan Aktaş, Mihrican Yılmaz, Korcan Serttaş, Belinay Serttaş, Emel Ünal Serttaş, Melike Aktaş ve Suzan Aktaş".
Bayram tatili için yolda olan yolcuların büyük korku yaşamış olduğu kaza sonrasında trafik tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirildi. Gerçekleşen kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 07.09.2016 21:33
Anahtar Kelimeler:
KazaünyeOrduFatsa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.