banner388

Onur Özbizerdik'in Tahliyesi İsyan Ettirdi

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, polise mukavemetten tutuklu bulunuyordu, ancak yine tahliye edildi. Tahliye haberi sosyal medyada gündeme oturdu.

Onur Özbizerdik'in Tahliyesi İsyan Ettirdi

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, polise mukavemetten tutuklu bulunuyordu, ancak yine tahliye edildi. Tahliye haberi sosyal medyada gündeme oturdu.

28 Ekim 2016 Cuma 17:25
Onur Özbizerdik'in Tahliyesi İsyan Ettirdi

Polise mukavemetten tutuklu bulunan yeraltı dünyasının tanınmış ismi Onur Özbizerdik, ‘Tutuklamanın verilmesi beklenen ceza ile ölçülü olmadığı’ gerekçesi ile serbest bırakıldı. Ünlü mafya babası Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 25 Eylül’de eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’la Beşiktaş’ta bir barda tartıştı.Olaya müdahale için gelen polislere direnen ve bir polis memurunun kulağını ısıran Özbizerdik, “Görevli memura mukavemet” suçundan tutuklanmış ve verdiği ifadede “Alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum” demişti. 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Özbizerdik’in önceki günlerde tahliye edildiği öğrenildi.

Özbizerdik, şimdiye kadar birçok kez yargılanmıştı, her seferinde dışarı çıkmıştı. Polat Towers’ın 22. katında işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesi davasında tutuklu sanıklarından Onur Özbizerdik tahliye olduktan sonra İstanbul Etiler'deki bir restoranda tartıştığı özel güvenlik görevlisi Hakan Gülez'i tabancayla bacağından vurduğu iddiasıyla tutuklanmış ve kısa süre sonra serbest bırakılmıştı. Daha sonra Tarabya’da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ozan Ö.’yü karşısında teşbih salladığı için bacağından vurmuş, yine mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Yemek yediği bir restoranda polis tarafından GBT’sine bakılan Özbizerdik, üzerinde ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle 33 gün tutuklu kaldıktan sonra yine tahliye olmuş, daha sonra ise hostes sevgilisini darp ettiği ve alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınmış ancak mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. 

Yaşanan bu tahliye olayı sosyal medyada kullanıcıların yoğun tepkisine yol açtı. Twitter'da TT olan Onur Özbizerdik'in sürekli suç işleyip tahliye olmasına Twitter kullanıcıları sert bir dille tepki gösterdi.





 

Son Güncelleme: 28.10.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.