banner388

Ölü İnek Sahile Vurdu

Cide sahiline ölü inek vurdu. Durumu gören vatandaşlar yetkililere haber verdi.

Ölü İnek Sahile Vurdu

Cide sahiline ölü inek vurdu. Durumu gören vatandaşlar yetkililere haber verdi.

30 Ocak 2017 Pazartesi 11:04
Ölü İnek Sahile Vurdu

Kastamonu'nun Cide ilçesi sahilinin kıyısına ölü bir inek vurdu. Durumu fark eden vatandaşların bildirmeleri üzerine olay yerine gelen Cide Tarım İlçe Müdürlüğü yetkilileri incelemelerde bulundu. Yetkililer ineğin kulak küpesi ve numarasına bakılarak ineğin genç çiftçilere destek amaçlı yurt dışından ithal edilen hayvanlardan olduğu belirtildi.

Gemiden Düşmüş Olabilir

Gemilerle yurtdışından getirtilen ve bir limanda indirilme esnasında gemiden düşmüş olma ihtimali olduğunu ifade eden Cide Tarım Müdürlüğü yetkilileri, “Kulak küpe numarasından ülkemiz kayıt sistemine ait olmadığı anlaşılan inek, belediye ekiplerine ait iş makinesi yardımıyla denizden çıkarılarak ve kireçlenerek sokak köpeklerinin erişemeyeceği derinlikte gömülerek imha edilmiştir. Bilinçli Cideli vatandaşlarımızın ihbarı sayesinde kısa sürede yerinde tespit edilerek müdahalede bulunulan inek, olası herhangi bir bulaşıcı hastalık saçmadan derin bir çukura gömülerek imha edilmiştir” denildi.
Anahtar Kelimeler:
SahilInek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.