banner388
banner390
banner410
banner408

Okula giden yolda bomba düzeneği!

Şanlıurfa ilinde meydana gelen olayda 2 okula giden yolda temizlik işçisinin dikkati sayesinde yola döşenmiş patlayıcı madde bulundu.

banner269

Okula giden yolda bomba düzeneği!

Şanlıurfa ilinde meydana gelen olayda 2 okula giden yolda temizlik işçisinin dikkati sayesinde yola döşenmiş patlayıcı madde bulundu.

24 Mart 2018 Cumartesi 21:47
Okula giden yolda bomba düzeneği!

Şanlıurfa ilinde meydana gelen olayda 2 okula giden yolda temizlik işçisinin dikkati sayesinde yola döşenmiş patlayıcı madde bulundu ve etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde meydana geldi. Öğle saatlerinde İmam-Hatip Lisesi ile İmam-Hatip Ortaokulu yolunda temizlik yapan belediye işçisi Mehmet Mengi, kaldırdığı taşın altındaki poşeti açınca kablolarla bağlı bombaya benzeyen bir cisim gördü. Poşeti yerine bırakan işçi, vatandaşları uzaklaştırdıktan sonra polise haber verdi. Olay mahalline intikal eden ekipler, poşetteki cismin el yapımı bomba olduğunu belirledi. Yolu kapatan ekipler, bombayı fünye yardımıyla patlattı.

‘Kabloları görünce anladım’

Bombayı nasıl bulduğunu anlatan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlisi Mehmet Mengi, "Ben temizlik yaparken üzerinde taş olan poşeti kaldırdım. Kırmızı renkteki poşeti kaldırdığımda ağır olduğunu görünce çöpe atmadım. Açtığımda kablolarla bağlı olduğunu gördüm. Polis geldiğinde beni tebrik etti. Daha sonra ise fünye ile patlattılar. Burası okul yolu. Öğrenciler buradan gidip geliyor. Burası iki okulun ana yolu” dedi.

Fünye ile patlatılan patlayıcının parçaları ekipler tarafından emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Bombaşanlıurfa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.