banner388

Okul müdürünü vuran zanlı tutuklandı!

Samsun'da sokak ortasında silahla okul müdürünü ağır yaralayan zanlı, mahkemece tutuklandı.

Okul müdürünü vuran zanlı tutuklandı!

Samsun'da sokak ortasında silahla okul müdürünü ağır yaralayan zanlı, mahkemece tutuklandı.

22 Aralık 2019 Pazar 20:30
Okul müdürünü vuran zanlı tutuklandı!

İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi İnce Sokak üzerinde dün meydana gelen olayda; Canik ilçesinde bulunan Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör (37) ve öğretmen olan eşi Emine Öngör sokakta yürürken, Emine Öngör'ün eski iş ortağı Adnan Ş. (40) ile karşılaştı. Eski bir borç olayı yüzünden tartışmaya başlayan Ümmet Öngör ve Adnan Ş. kısa sürede kavga etmeye başladı. O sırada Adnan Ş., belinden tabancasını çıkararak Ümmet Öngör'ü karnından vurdu. Ümmet Öngör'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Ümmet Öngör'ün öğretmen eşi Emine Öngör de kaçarak bir berber salonuna sığınıp silahlı saldırıdan kurtuldu. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri ise yoldan geçen bir kadının bacağını sıyırdı.

Saldırgan cezaevine gönderildi

Silahlı saldırgan Adnan Ş. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndaki sorgulanması tamamlanan zanlı, Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Adnan Ş., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Son Güncelleme: 22.12.2019 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-12-23 02:31:28

Hukuk yokki adamin on sucu var geziyor disarda.

Avatar
rainbowdash 2019-12-23 08:48:13

Kadın öğretmen , ticaret yapıyor ve eski ortağı kocasını vuruyor...
İlginç bir bağlam...

Avatar
Misafir 2019-12-23 18:55:06

37 yaşında okul müdürü nasıl olunabilir varmı açıklayacak birisi?