banner388
banner390
banner410
banner408

O Katili Çıktı !

Demirci ilçesinde kaybolduktan tam 3 gün sonra boğazı kesik bir şekilde cesedi bulunan 17 yaşlarındaki Cansel B.'nin ölümünün ardındaki sır çözüldü. Cansel'in 19 yaşında olan eski erkek arkadaşı F.Y.’yi öldürdüğünü itiraf etti.

banner269

O Katili Çıktı !

Demirci ilçesinde kaybolduktan tam 3 gün sonra boğazı kesik bir şekilde cesedi bulunan 17 yaşlarındaki Cansel B.'nin ölümünün ardındaki sır çözüldü. Cansel'in 19 yaşında olan eski erkek arkadaşı F.Y.’yi öldürdüğünü itiraf etti.

28 Haziran 2016 Salı 10:51
O Katili Çıktı !

Eski sevgili F.Y., Cansel'in toprağa verildikten sonra mezarın başında ilaç içerek intihara kalkıştı. Cinayetden dolayı ise Cansel'in babası ile ağabeyi tutuklanmıştı.

MEZARINA MEKTUP BIRAKTI
Genç kızın cesedi bulunduktan sonra Cumhuriyet Savcılığı, jandarma ve polisten ekiplerinden oluşan bir ekip kuruldu. Genç kızın sevgilisi olduğu öne sürülen F.Y.'yi (19) aranırken çocuk Cansel’in mezarı başında bulunmuştu. F.Y'nin cenazesi defnedildikten tam 1 gün sonra genç kızın mezarının yanında tarım ilacını içerek intihar etmeye kalkıştı , bir de mektup bıraktı. F.Y. "Cansel’i çok seviyorum ben. Onsuz bir dünyada ben yaşayamam artık. Ben öldürmedim onu. Cansel’in babası ile ağabeyisininde bu işi yapmış olduklarına inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

SONUNDA İTİRAF ETTİ
Genç kızın mezarı başında intihar edip daha sonra ekiplerle Devlet Hastanesi'ne götürülen F.Y., oradan da Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 24 saat boyunca tedavi süreci devam eden F.Y., yeniden intihara kalkışma olasılığı ile Manisanın Ruh ve Sinir Hastalıkları bölümüne gönderilmişti. 6 gündür psikolojik olarak tedavi gören genç, dün tedavi sürecinin bitmesi ile özel bir ekip tarafından sorgulanmak için Demirci İlçesinin Janarma Komutanlığı'na götürüldü.
Cansel B'nin erkek arkadaşı F.Y.'nin sabahlara kadar devam eden ifadesi ise tamamlandı. F.Y'nin ifadelerinde Cansel B.'yi bıçaklayıp öldürdüğünü itiraf etti.
F.Y'nin verdiği ifadedeki gibi evinde suç aleti bıçak da ele geçti. Zanlının tamamlanan işleminin sonrasında bugün olayın olduğu yere ve ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ONUN YÜZÜNDEN BABASI VE ABİSİ TUTUKLANMIŞTI
Cumhuriyet Savcılığı'nın yürütmüş olduğu soruşturmada boğazı kesilip öldürülen 17 yaşındaki genç kız Cansel B.'nin babası M.B. (59) ile ağabeyi A.B. (31), ifadelerinin sonrasında çelişkiler ve kollarındaki tırnak izleri şüphe uyandırdığı için çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Genç kızın eski erkek arkadaşı F.Y.’nin öldürdüğünü itiraf ettikden sonra Salihli Cezaevi'nde tutuklanan baba M.B ve abi A.B'nin serbest bırakılması beklenmekte.

Son Güncelleme: 28.06.2016 11:18
Anahtar Kelimeler:
CinayetSevgiliGenç Kız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.