banner388
banner390
banner410
banner408

O Askerler Teslim Oldu !

Kadıköy'de Türk Telekom binasına girerek polis ile çatışan askerler teslim oldu.

banner269

O Askerler Teslim Oldu !

Kadıköy'de Türk Telekom binasına girerek polis ile çatışan askerler teslim oldu.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 11:23
O Askerler Teslim Oldu !

Türk Telekom binasına giriş yapan darbeci askerler sabah saatlerine kadar polisler ile çatıştı. Türk Telekom binasına giren yaklaşık 20 civarında asker saatler süren çatışmalar sonrasında teslim oldu.

Askerlerin bulunduğu bölgedeki caddeyi vatandaşlar her iki taraftan da trafiğe kapatarak polis ekiplerine destek verdi. Polis ekipleri caddede kapsamlı güvenlik önlemleri alırken çatışmalar esnasında yaralanan vatandaşlar oldu. Çatışmaların devam etmesi üzerine olay yerine gelen Özel Harekat Polisleri zaman zaman askerlere teslim olmalarını söyleyerek çağrı yaptı.

Epey vakit geçtikden sonra ellerini havaya kaldırarak teslim olan askerlere halk tepki gösterdi. Yere yatırılarak gözaltına alınan askerlerin silahlarına el konulurken tepkili vatandaşlar polis tarafından olayın yaşandığı bölgeden uzaklaştırıldı. 

Son Güncelleme: 16.07.2016 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.