banner388

Muhtar adayları arasında kavga çıktı! 30 yaralı

Diyarbakır'ın Kocaköy, Çüngüş, Dicle, Lice ve merkezinde muhtar adayları kavgaları sonucunda 30 kişi yaralandı. 

Muhtar adayları arasında kavga çıktı! 30 yaralı

Diyarbakır'ın Kocaköy, Çüngüş, Dicle, Lice ve merkezinde muhtar adayları kavgaları sonucunda 30 kişi yaralandı. 

31 Mart 2019 Pazar 15:51
Muhtar adayları arasında kavga çıktı! 30 yaralı

Türkiye yerel seçimde oyunu kullanmak için sandığa giderken Diyarbakır'da seçim gergin geçiyor. Diyarbakır'ın farklı ilçelerinde muhtar adayları arasında kavga çıktı. Olaylar sonucunda 30 kişi yaralandı.

İlk olay, Kocaköy ilçesine bağlı Bozbağlar Mahallesi’nde yaşandı. Muhtar adayları arasında yaşanan silahlı kavgada 14 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Jandarma oy kullanılan okulun etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. 
Çüngüş ilçesine bağlı Keleşevleri Mahallesi’nde de muhtar adayları arasında kavga çıktı. Tarafların yakınlarının da katıldığı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere taşındı. 
Dicle içesine bağlı Baltacı Mahallesi’nde de muhtar adayları arasında silahlı kavga çıktı. 4 kişinin yaralandığı olay sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Diyarbakır merkez ve Lice ilçelerinde çıkan muhtar adayları kavgasında ise 3 kişi yaralandı. 

Olaylarla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seçmen 2019-04-11 09:01:16

bu hükümetin muhtarlığı kaldırması lazım çünkü hem vatandaş hem devlete külfet çok aynı işi meçlis üyeleri yapar yada belediye meçlis üyeleri kaldırilsin ekonomi ye zarar