banner388

Lastikleri alev aldı! Benzinliğe girdi

Seyir etmekte olan bir tırın lastikleri birden alev aldı. Lastikleri tutuşan tır benzinliğe girdi.

Lastikleri alev aldı! Benzinliğe girdi

Seyir etmekte olan bir tırın lastikleri birden alev aldı. Lastikleri tutuşan tır benzinliğe girdi.

26 Ağustos 2018 Pazar 22:35
Lastikleri alev aldı! Benzinliğe girdi

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir tırın lastikleri seyir halindeyken yanmaya başladı. Tır sürücüsü çareyi benzinliğe girerek aradı.

 
Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun istikametinden İstanbul istikametine doğru yol alan 58 AAD 213 plakalı tırın lastikleri birden alev aldı. Yolda seyir etmekte olan diğer sürücüler tır şoförünü kornalarla uyarmaya çalıştı ancak durumdan habersiz şoför yoluna devam etti. 2 kilometre kadar yoluna devam eden tır şoförü Osmancık girişinde sürücülerin çabaları ile durdurularak yol kenarındaki benzinliğe girdi. Saman dolu tırdaki yangının büyüyerek felakete yol açmasını engellemek için vatandaşlar itfaiye erleri gelene kadar yangın tüpleri ile olaya müdahale ettiler. Çorum'un Osmancık ilçesinde seyir halindeyken lastikleri tutuşan tır benzinliğe girdi. 
Edinilen bilgilere göre, Samsun istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan 58 AAD 213 plakalı tır, lastiklerinden alev almaya başladı. Yoldan geçen diğer sürücüler kornalarla şoförü uyarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yaklaşık 2 kilometre lastikleri yanar vaziyette yol alan tır Osmancık girişinde sürücülerin çabalarıyla durdurularak yol kenarındaki benzinliğe girdi. Saman yüklü tırdaki yangının büyüyerek samanlara sıçramasına engel olmaya çalışan vatandaşlar itfaiye ekipleri gelene kadar yangına söndürücü tüplerle müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etmek üzereyken samanların ıslanmamasını isteyen tır sürücüsü itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Ekiplerin dikkatli müdahalesi ile samanlar ıslanmadan ve yangın büyümeden söndürüldü. 
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.