banner388

Korkunç Patlama! Akaryakıt Tankeri Tırla Çarpıştı!

Giresun’un Tirebolu ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi.

Korkunç Patlama! Akaryakıt Tankeri Tırla Çarpıştı!

Giresun’un Tirebolu ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi.

15 Aralık 2016 Perşembe 20:10
Korkunç Patlama! Akaryakıt Tankeri Tırla Çarpıştı!

Alınan bilgiye göre kaza Giresun’dan Gümüşhane istikametine gitmekte olan akaryakıt tankeri ile Giresun istikametine gitmekte olan TIR kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen çarpışma sonucu akaryakıt yüklü araç korkunç bir şekilde patladı. Akaryakıt tankerini kullanan kişinin kimliği ile tankerin plakasının henüz tespit edilemediği bilgisine ulaşıldı. Kaza sonucu meydana gelen patlamada çıkan yangın tırı da sararken, tır sürücüsü Fikri Hancı adlı vatandaş ile tanker sürücüsü yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaralanan şahıs, olay yerine intikal eden ambulansla hastaneye kaldırılırken, yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Olay mahallinde incelemeler yapan Giresun Valisi Hasan Karahan ve Jandarma Alay Komutanı Ali İhsan Ersoy yetkililerden bilgi edindi. Diğer yandan, kaza sonrası ulaşıma kapanan karayolunun açılması için çalışmaların sürdürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Son Güncelleme: 15.12.2016 20:14
Anahtar Kelimeler:
GiresunGümüşhaneTirebolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.