banner388

Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı !

Bursa'da beraber yaşamakta olduğu annesini tam 243 yerinden bıçaklayıp öldüren sanığın hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemi ile açılmış olan davanın duruşmasına başlandı. Annesini öldürüp ardından ablasını arayarak, "Annemi tuzlayayım mı? Yoksa kokacak” dedi. Bunun üzerine ise şüphe duyan abla, hemen eve giderek korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı.

Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı !

Bursa'da beraber yaşamakta olduğu annesini tam 243 yerinden bıçaklayıp öldüren sanığın hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemi ile açılmış olan davanın duruşmasına başlandı. Annesini öldürüp ardından ablasını arayarak, "Annemi tuzlayayım mı? Yoksa kokacak” dedi. Bunun üzerine ise şüphe duyan abla, hemen eve giderek korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı.

19 Ağustos 2016 Cuma 11:36
Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı !

Yaşanan olay, 19 Ocak Salı günü Osmangazi ilçesinin Elmasbahçeler Mahallesinin Baş Sokağında gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda, 39 yaşlarındaki şizofren hastası olduğu öne sürülen Selçuk Bakıryapan, beraber yaşamış olduğu 67 yaşında annesi Muazzez Bakıryapan’ı tam 243 yerinden bıçakladı. Sonra da kendisini bıçakla yaralayan Selçuk Bakıryapan, ihbarlar üstüne eve gelen polis ekiplerine kapıyı açmadı. Polisler ambulans ile itfaiyeden yardım aldı. Olay bölgesine gelen merdivenli itfaiye aracı ile birinci kattaki evin balkonun camı açılıp içeri girilmeye çalışıldı. Polis ekipleri şahısı ikna edemediler. Bunların üzerine ise biber gazı ile ekipler içeri girerek genç adamı etkisiz hale getirdiler. Yapılmış olan incelemelerin sonucunda 2 çocuk annesinin bıçaklanarak öldürülmüş olduğu tespit edildi.

ANNESİNİN ÜZERİNDE 243 YARA BULUNDU

Anne Muazzez Bakıryapan’ın 243 adet yarası olduğu ve bu yaralardan 8 tanesinin de öldürücü nitelikte olduğu öne sürülerek hakkında yakın akrabayı öldürme suçundan ‘ağırlaştırılmış müebbet’ istemi ile dava açılmış olan Selçuk Bakıryapan’ın yargısına başlanıldı. İstanbul’un Adli Tıp Kurumu’na akli dengesi yerinde olup olmadığını tespit etmek için gönderilmiş olan Selçuk Bakıryapan’ın katılım sağlamadığı duruşma 1. Ağır Ceza Mahkemesince görüldü.


“SON GÜNLERDE ANNEMLE ARALARI İYİYDİ”

Kardeşinin yargısından bir önce ifadesini veren sanığın ablası S.D. (46), “Benim kardeşim olan zanlı yaklaşık olarak 20 senedir şizofren hastası. Annem ile beraber yaşıyorlardı. 3 sene önce ise babam öldü. Zaman zaman annemle tartıştıkları oldu.  Morali bozulduğu zaman kardeşim beni arıyordu. Son günlerde bir sıkıntı yoktu durumu çok iyiydi. Annem ile olan diyalogları da iyiydi. Bazen benimde eve gelmemi isterdi” dedi.


“ARAYARAK ANNEMİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEDİ”

Olay gecesini anlatan S.D., “Olay gecesi saat 04.00 sularında kardeşim beni aradı. Daha sonra bana, ‘Annemi bıçakladım, öldürdüm onu. Kendimi de bıçakladım’ dedi. Bende ona, ‘Neden yaptın’ dedim. Bana, ‘2 gündür uyku uyumuyorum. Annem bana çok bağırdı. Bende kendimi öldürmeyi istedim. Fakat annem bana bağırınca o yüzden bıçakladım’ dedi. Bende her gün aradığı gibi aradığını düşündüm. Benden gelmemi istedi bende o saatte gelemem dedim. Anneme bunu yapacağına ihtimal bile veremedim ve telefonu kapattım” diye konuştu.



“ANNEMİ TUZLAYAYIM MI? DEDİ”
Sabah saat 07.00 sularında kardeşinin onu tekrardan aradığını belirten S.D. şöyle konuştu:
“Sabah aradı bana, ‘Annemi tuzlayayım mı? Yoksa kokacak. Jandarmayı, polisi ve ambulansı ara’ dedi bende ona ‘Gerçekten bunu yaptın mı?’ diye sordum. O da, ‘Yaptım, hem onu hem kendimi bıçakladım. Kan kan içindeyim’ dedi. Bunları demesinin üzerine bende korktum. Hemen oğlum ile beraber taksiyi çağırarak, annemin evine gittik. Eve gidip kapıyı çaldık ama açmadı. Aşağıdan çok bağırdık ve cama çıktı. Elinde bir bıçak vardı. Üzerine giydiği kaza ise kan içindeydi. Karnı yarılmış bir haldeydi. Ardından polis ile itfaiye girdi. Ben şikayetçiyim.”

Mahkeme heyeti tarafından eksik olan evrakların tamamlanması ile sanığın bir dahaki duruşmasında mahkemede bulunması kararı alınarak duruşma ileriki bir tarihe erteledi.

Son Güncelleme: 19.08.2016 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.