banner388
banner390
banner410
banner408

Karısını öldüren koca duruşma boyunca gözyaşı döktü

Samsun’da evlerinde karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şahıs duruşma boyunca ağladı.

banner269

Karısını öldüren koca duruşma boyunca gözyaşı döktü

Samsun’da evlerinde karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şahıs duruşma boyunca ağladı.

22 Haziran 2021 Salı 23:27
Karısını öldüren koca duruşma boyunca gözyaşı döktü

Samsun’un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Selimiye Sokak No 6’da bulunan 4 katlı apartmanın 4. katında 13 Şubat akşamı meydana gelen olaydaki iddiaya göre, mühendis Oğuz Taner Ekmenci (50), 2 çocuk annesi karısı Mihrican Ekmenci’yi (46) evlerinde boynundan bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı koca, polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Oğuz Taner Ekmenci hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşması akşam geç saatlere kadar devam etti. Mihrican Ekmenci'nin anne, babası ve kardeşleri cinayetin planlı işlendiğini ve sanığın anne ve babasının da iştirak ettiğini iddia etti ve sanığın da en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

"BİR ANLIK CİNNETLE BIÇAĞI ALDIM"

Duruşma boyunca ağlayan Oğuz Taner Ekmenci verdiği ifadede, "Çok uzun süredir tartışıyoruz. Kavga ediyoruz. Olay gecesi de bağırdı çağırdı bana. Oğlumla kavga etti ben ayırdım. 'Eve para getirmiyorsun' dedi. Geçmişten gelen birikimin etkisiyle bir anlık cinnetle mutfaktan bıçağı aldım bir sefer vurdum. Öldürme kastım yoktu" diye konuştu.
Tanıkların dinlenmesinin ardından Oğuz Taner Ekmenci'nin avukatı Adnan Aydın müvekkilinin İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edilerek adli dengesinin ve cezai ehliyetinin tam olup olmadığının araştırılmasını talep etti. Mahkeme Oğuz Taner Ekmenci'nin adli tıp kurumuna sevk edilerek akli dengesinin ve cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırmasına karar vererek duruşmayı 4 Kasım tarihine erteledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sempeer 2021-06-25 08:05:26

Kadın ve erkeklerin aile içi rolleri tartışılmalı. Çocuk yetiştirme tarzımız, birbirimize uyguladığımız şiddet değişmeli. Bi çok konuda eksiğiz.

Avatar
Vuslat 2021-06-27 16:43:36

Kendi yıllardır çalışmamış asalak gibi yaşamış kadın çocuklarını okutmak için halk eğitim de eğitmen olduğu halde pandemiden dolayi bildiğim kadarıyla maaş almazken pazarlarda kendi ailesinin ve arkadaşlarının desteği ile bir şeyler satıp çocuklarının ihtiyaçlarıni karşılıyordu cezası indirime uğrasın diye ağla bakalım cezan indirime uğrar acitasyona devam ruh sağlığı raporunu da alırsın sonra çıkarsın sık dişini 2 yıla çıkarsın

Avatar
Vatandas 2021-06-29 23:55:32

Tekkekoyde lojistik depolarinin yapiminda 2 yila yakin birlikte calismistik..elektrik muhendisi sakin bi adamdi..Allah colugunun cocugunun yardimcisi olsun..cok uzuldum