banner388

Karısını baltayla darp etti, sebebi sandalye!

Çorum’un Mecitözü ilçesinde gerçekleşen olayda karısıyla sandalye yüzünden tartışan A.G. eşini baltayla darp ederek hastanelik etti.

Karısını baltayla darp etti, sebebi sandalye!

Çorum’un Mecitözü ilçesinde gerçekleşen olayda karısıyla sandalye yüzünden tartışan A.G. eşini baltayla darp ederek hastanelik etti.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 21:15
Karısını baltayla darp etti, sebebi sandalye!

Olayın gerçekleştiği Mecitözü ilçesine bağlı Doğu Mahallesi’nde iddiaya göre A.G. ve 58 yaşındaki eşi E.C.’nin arasında sandalye yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle A.G. eline geçen sandalyeyi eşine fırlattı daha sonra evde bulunan balta ile E.C.’yi yaraladı. Kafasına darbe alan E.C. kendisini korumaya çalışırken bir barağı koptu, iki parmağı kırıldı.

Komşuları tarafından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kadın hastanede tedavi altına alınırken iddialara göre olaydan sonra kaçan A.G. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şahsın Emniyette işlemleri tamamlanınca çıkarıldığı makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadına Şiddet bitmiyor

Sandalye yüzünden eşiyle aralarında tartışma çıktığını anlatan E. C, “Evdeki kapılardan birisini açarken kapının arkasında bulunan sandalye devrildi. Sandalyenin devrilmesine sinirlenen eşim A.G. sandalye kırılacak diye önce düşen sandalyeyi bana fırlattı, daha sonra da balta ile saldırdı. Kafam dikiş içerisinde. Kaç gündür beynimdeki kanamayı durduramıyorlar. Yarın yine röntgen çekilecek. Elimden ameliyat olacağım. Balta ile 7-8 kez kafama vurdu. Hastaneye geldiğimde kendimde değildim. Komşular haber vermiş. Olaydan sonra polisler yolda görüp yakalamış. Beni öldürmeye çalıştı, ondan şikayetçiyim. Zaten tutuklanmış, cezasını çekmesini istiyorum. Olaydan sonra beni öldü diye bırakmış. Suçum olsa yüreğim yanmaz. 3 gündür yoğun bakımda yatıyorum. Dün servise alındım. Pazar gününden beri hastanedeyim. Kendimi korumaya çalışırken parmaklarım da kesilmiş, bir tanesi kopmuş. Kopan parmağımı doktorlar dikmiş, iki parmağımı da kırdığı için ameliyat olmam gerekiyor" şeklinde konuştu. 
 

Son Güncelleme: 13.07.2017 03:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.