banner388

Karadeniz'de terör sığınağı bulundu

Trabzon'da gerçekleştirilen terör operasyonu kapsamında terör örgütü PKK'ya ait sığınak bulundu.

Karadeniz'de terör sığınağı bulundu

Trabzon'da gerçekleştirilen terör operasyonu kapsamında terör örgütü PKK'ya ait sığınak bulundu.

03 Kasım 2018 Cumartesi 21:49
Karadeniz'de terör sığınağı bulundu

Trabzon'un Tonya ilçesinde terör operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında örgüte ait içerisinde çok sayıda yaşam ve gıda malzemeleri bulunan sığınak ele geçirildi.

Konuya ilişkin Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı birliklerin yanı sıra JÖH ve JOPER timleri ile havadan Skorsky helikopter destekli yürütülen operasyonda Tonya ilçesi Kalınçam Mahallesi Budamişkiye Yaylası Aksar mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarınca daha önce kullanıldığı belirlenen bir sığınak bulunduğu belirtildi. Sığınıkta banyo ve tuvaletin bulunduğu ifade edilirken sığınağın içerisinde çok sayıda yaşam ve gıda malzemelerinin depolandığı kaydedildi. 

Sığınak ve deponun bulunduğu bölgenin çok sıkı komar ve orman gülü denilen bitki örtüsü ve yüksek ağaçlarla kaplı olduğu ve sığınakta, bölgedeki karın eritilerek sularının da sığınağın içerisine kadar taşınmasını sağlayan bir sistemin yer alması operasyondaki güvenlik güçlerini şaşırttı. Sığınakta ayrıca soba, battaniye, mutfak malzemesi gibi pek çok araç gereç de ele geçirildi.
 

Anahtar Kelimeler:
PkkTrabzonSığınak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin 2018-11-04 07:53:17

Arkadaş adam bu kadar malzemeyi kendisi getiriyor değil ya illaki bir işbirlikçi var ilçeden onu bulmak lazım. Siz ne kadar sığınağı bulduk etkisiz kıldık derseniz deyin. Yine yeniden bu sığınaklar yapılacaktır. Selam olsun Trabzon'uma. Temiz kal sen hep

Avatar
Mustafa 2018-11-04 23:30:21

ALLAH'BU ZALIMLERE FIRSAT VERMESIN ONLARI VE ISBIRLIKCILERINI KAHRU PERISAN ETSIN INSALLAH