banner388
banner390
banner410
banner408

Karabük’te feci kaza: 1 ölü 5 yaralı

Karabük’te üç aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi öldü, 5 kişide yaralandı.

banner269

Karabük’te feci kaza: 1 ölü 5 yaralı

Karabük’te üç aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi öldü, 5 kişide yaralandı.

25 Ekim 2017 Çarşamba 21:26
Karabük’te feci kaza: 1 ölü 5 yaralı

Karabük Eflani Safranbolu Karayolu Kavak mevkiinde hatalı sollama iddiasıyla meydana gelen kazada, 47 yaşındaki Abdullah U.’nun hakimiyetindeki otomobil Rıfkı Ö.’nün kullandığı panelvan minibüs ve Saffet K., iradesindeki otomobil birbirine girdi. Kazanın şiddetiyle minibüs takla atarken diğer iki otomobil tarlaya uçtu.

Olay yerinde can verdi

Kazada hurda yığınına dönen otomobil sürücü Abdullah U. araç içinde sıkışarak can verdi. Kazada Rıfkı Ö., Mehmet Ö. ve Hanım Ö. ile Saffet K. ve Nazmi G. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Safranbolu ve Eflani Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Otomobil içinde sıkışarak can veren sürücünün cansız bedeni ise AFAD ekipleri tarafından çıkarılarak Eflani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.