banner388
banner390
banner410
banner408

Kaldırımda Yürürken Ölüm Yakaladı!

Bartın’da meydana gelen olayda kaldırımda yürümekte olan üniversite öğrencisi genç kıza kontrolden çıkan özel araç çarptı.

banner269

Kaldırımda Yürürken Ölüm Yakaladı!

Bartın’da meydana gelen olayda kaldırımda yürümekte olan üniversite öğrencisi genç kıza kontrolden çıkan özel araç çarptı.

05 Mart 2017 Pazar 21:51
Kaldırımda Yürürken Ölüm Yakaladı!

Bartın’da meydana gelen olayda kaldırımda yürümekte olan üniversite öğrencisi genç kıza kontrolden çıkan araç çarptı.

Ölüm Kaldırımda Yakaladı

Alınan bilgiye göre kaza, saat 16.00 sıralarında Gölbucağı Mahallesi’nde meydana geldi. 21 yaşındaki Uğur K. kontrolündeki 74 AL 809 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı. İddialara göre, hızla gelen otomobil, kaldırımda yürüyen Kırıkkale Üniversitesi’nde öğrenim gören 23 yaşındaki Burcu Duran’a çarptı.

Genç kız, çarpmanın etkisiyle havaya fırladı. Otomobil ise taklalar attıktan sonra park halindeki 6 otomobile birden çarptı. Otomobil kaldırımda yana devrilmiş şekilde durabildi. Talihsiz genç kız ise olay yerinde ağır yaralandı.

Ağır Yaralandı, Hastanede Hayatını Kaybetti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyestisyenlik Bölümü 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Burcu Duran, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil Servise kaldırılan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hafif yaralanan sürücü Uğur K. ise Bartın Devlet Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra gözaltına alındı. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KazaBartın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.