banner388

Kadın Sürücü Dehşet Şaçtı

Nazilli'de kavşağa çok süratli bir şekilde girdiği iddia edilen kadın sürücü, bir başka araca yandan çarptı. Kaza sırasında aynı araçta olan 4'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Kadın Sürücü Dehşet Şaçtı

Nazilli'de kavşağa çok süratli bir şekilde girdiği iddia edilen kadın sürücü, bir başka araca yandan çarptı. Kaza sırasında aynı araçta olan 4'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

09 Temmuz 2016 Cumartesi 09:38
Kadın Sürücü Dehşet Şaçtı

Meydana gelen Kaza, gece geç saatlerde Cumhuriyet Mahallesnin Eski Konaklı Dershanesi önünde kavşakta gerçekleşti. Bozdoğan'dan akrabasının sünnet cemiyetine katılım amacı ile Nazilli'ye gelmiş olan 7 kişilik Kekliksoy ailesi, eve döndükleri yolda kaza yaptılar. Öne sürülenlere göre, 09 E 5073 plakalı otomobilin sürücüsü Sergül Kekliksoy(34), Beşeylül Caddesi'nde seyir ederken Konaklı Dershanesi önünde bulunan kavşaktan U dönüşü yapmakta olan A.K(40) kontrolündeki 09 R 3462 plakalı araca yan kısmında çarptı. Kavşağa süratli bir şekilde girdiği öne sürülen Sergül Kekliksoy(34) ile araçta yer alan aynı aileden olan 6 kişi ise, çarpmanında etkisi ile birlikte otomobilde sıkıştılar. Çevrede bulunan vatandaşların
yardımları ile araç içinden çıkartılan Ekrem Kekliksoy(35), Vacide Kekliksoy(29), Ege Hamdi Kekliksoy(10), Emircan Kekliksoy(7), Emre Kekliksoy(6) birde Ece Kekliksoy(4) alay bölgesine çağrılmış olan sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürüldüler. Getirildikleri hastanede tedavileri başlayan Sergül ve Ekrem Kekliksoy'un vücutlarında kırıkların olduğu tespit edildi. Çeşitli yerlerinden yara alan 4 çocuk ise hayati hayati tehlikeyi atlattıkalrı durumalrının iyi olduğu bildirildi. Bir yandan, kaza sırasında yara almadan kurtulmuş olan diğer bir aracın sürücüsü A.K, ifadesinin alınması için Hürriyet Polis Amirliği'ne getirildi. Polis, olayla ilgili detaylı soruşturmayı başlattı.

Son Güncelleme: 09.07.2016 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.