banner388
banner390
banner410
banner408

İşte FETÖ’cülerin Boşanma Oyunu

FETÖ mensuplarının mallarına el konulmasını önlemek için başvurdukları hileler ortaya çıktı.

banner269

İşte FETÖ’cülerin Boşanma Oyunu

FETÖ mensuplarının mallarına el konulmasını önlemek için başvurdukları hileler ortaya çıktı.

20 Ağustos 2016 Cumartesi 11:49
İşte FETÖ’cülerin Boşanma Oyunu

17-25 Aralık sonrası aralarında çok sayıda işadamı, hakim, akademisyen, asker, emniyet görevlisinin de bulunduğu FETÖ üyelerinin muvazaalı boşanarak mal kaçırmaya çalıştıkları belirlendi. Bu oyunun fark edilmesiyle FETÖ üyelerinin muvazaalı boşanmaları mercek altına alınacak ve OHAL kapsamında eşler adına devredilen mallara da el konulacak.

Darbe girişiminin başarısız olma ihtimaline karşı örgütün verdiği fetva doğrultusunda yaklaşık 400 askerin eşlerinin deşifre olmaması için boşandıkları belirlendi. Bu boşanma oyunu 17-25 Aralık sonrasında sıkça uygulanmış. Sebebi de olası mal varlıklarına el koymaya karşı bir tedbir. 17-25 Aralık sonrasında gerçekleşen tüm boşanma davaları ve yapılan mal devirleri inceleniyor. 15 Temmuz sonrasında bu kapsamda yapılan boşanma başvuruları donduruldu. Son beş yılda boşanma yöntemiyle eşlere devredilen varlıklara da el konulacak ve boşanmalarına karşın aynı evde yaşadıkları belirlenen eşler hakkında da örgüt üyelerine yardım ve yataklıktan işlem yapılacak.

 

Son Güncelleme: 20.08.2016 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.