banner388

İşte Bu Adamlar Yüzünden Hadım Cezası Gelmeli !

Adana'da yaşanan iğrenç olayda girmiş olduğu evdeki aileyi uyku spreyi ile etkisiz hale getirerek 4 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp sokak ortasında tecavüz ettiği öne sürülen şahıs tutuklandı.

İşte Bu Adamlar Yüzünden Hadım Cezası Gelmeli !

Adana'da yaşanan iğrenç olayda girmiş olduğu evdeki aileyi uyku spreyi ile etkisiz hale getirerek 4 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp sokak ortasında tecavüz ettiği öne sürülen şahıs tutuklandı.

28 Temmuz 2016 Perşembe 14:32
İşte Bu Adamlar Yüzünden Hadım Cezası Gelmeli !

Alınan bilgiler doğrultusunda meydana gelen olay Fevzipaşa Mahallesi'nde 25 Temmuz günü gerçekleşti.  Öne sürülenlere göre, fabrikanın gece bekçisi fabrika duvarının hemen kıyısından bazı sesler geldiğini fark ederek düdük çaldı. Düdüğün sesini duyunca koşarak uzaklaşan birini gördü. Bekçi fabrikaya gelen vatandaşlara sabaha karşı biraz hareketlilik olduğunu ve hırsızlık olabileceğini söyleyip güvenlik kamerasının incelenmesi için bir not yazarak bıraktı. Bu esnada bir taksici duvarın kıyısında ağlayan küçük bir kız çocuğunu görüp yanına gitti. Taksici, küçük kız çocuğundan evinin adresini öğrenerek küçük kızı yakınlardaki evine bıraktı.

''GÜVENLİK KAMERASINDAKİ GÖRÜNTÜLER ŞOK ETTİ''
Fabrikanın çalışanları bekçinin bıraktığı notu görür görmez kamera kayıtlarını incelemeye başladılar. İnceleme yapan çalışanlar bir adamın kucağında küçük bir kız çocuğunu getirmiş olduğu ardından da ilk önce kaldırım üzerinde daha sonra ise yolun ortasında 4 yaşındaki küçük kıza tecavüz ettiğini gördüler. Fabrika çalışanları gördükleri karşısında adeta şok yaşarak hemen polis ekiplerine haber verdiler.
Olay bölgesine gelen Adana'nın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri hemen kamera kayıtlarını incelemeye aldılar. Ekiplerin incelemesinin ardından 3-4  yaşlarında olan bir kız çocuğuna 25 - 30 yaşları civarındaki bir şahısın tecavüz ettiğini tespit ettiler.

Olayın ardından küçük kız çocuğu evde annesine karnının ağrıdığını söyleyerek ağladı. Anne Y.E. (24) ise kızının kanaması olduğunu fark etti. Kanamayı görür görmez hemen hastaneye götürdü. Doktorun muayenesi ardından kız çocuğunun düşüp düşmediğini, cinsel organına herhangi bir sert cisimin çarpıp çarpmadığını sorup damarlarında bir çatlak olduğunu belirlediler. Doktor kız çocuğuna ilaç vererek yolladı. Anne ise kızı H.Y.'yi eve getirdi. Bu esnada, polisler tecavüze uğrayan küçük kız çocuğunu bulabilmek için çalışmaları başlattı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda olayın yaşandığı yerin yakınlarında dini nikahlı Y.E. ile G.Y çiftinin yaşadığı evi buldular. Polisler evdeki küçük kız çocuğunu psikologlar eşliğinde doktora götürerek muayene ettirdiler. 4 Yaşındaki kız çocuğu muayenesi yapıldıktan sonra devlet himayesine alındı. Polisler özel bir ekip oluşturup sapığı arama çalışmalarına başladılar. Polis yaşanan olayın aile içinden olabileceği süphesi ile baba G.Y.'nin (26) ifadesine başvurdu.

''UYKU SPREYİ SIKARAK KAÇIRDI''
Polis ekipleri başlattıkları çalışma sonucunda sapığın daha önce de bir otobüs içerisinde cinsel saldırının yaşandığı otobüs firmasının muavini olan Mahmut Ş. olduğunu tespit ettiler. Polis ekipleri hemen şahsın evine baskın yaptı.Şahıs evde yatağının altına saklanmış  bir şekilde yakalandı. Sorgusu yapılması için emniyete getirilen Mahmut Ş'nin ifadesinde hap kullandığı ve hiç birşey hatırlamadığı öğrenildi.  Fakat  polis ekipleri yaptığı çalışma sonucunda olay hakkında bütün detayları ortaya koyarak, şahısın 25 Temmuz günü gece saat sabah 05.00 civarında tek bir odada kalmakta olan ve kapısı olmayan bir eve girdiğini içeride ise anne, baba ve 2 çocuğun bulunduğunu gördüğünü, aile uyuduğu sırada anne, babaya uyku spreyi sıkıp etkisiz bir hale getirerek 4 yaşlarındaki kız çocuğu H.Y.'yi uyurken kucağına alarak kaçırdığını, yaklaşık olarak 1 kilometre kadar evden uzaklaştıktan sonra kaldırımın üzerinde ardından da sokağın ortasında tecavüz etmiş olduğu belirlendi.Sapık sorgusu yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan tecavüzcü tutuklandı.

"ANNE'NİN İSYANI" 
Anne Y.E yaşadığı şoku dile getirerek, "Kızım sabah beni uyandırdı 'anne çok acıyor' dedi. Baktım ki  her yeri kan olmuş. 'Ne oldu kızım' dedim 'anne bilmiyorum' dedi. Hemen kızımı hastaneye götürp, doktor muayene ettirdim. Doktor sadece ufak çatlak var deyip ilaç vererek geri yolladı. Kalktığım zaman boğazım acıyordu ve gözlerimde zor görüyordu. Zor kendime geldim. Ben kızımı hastaneye getirip geri geldiğimde eşim hala kendine gelmemişti. Yaşadığımız bölgede torbacılar vardı sonra buraya taşındık ama burası daha da pismiş. Ben böyle olacağını nerden bilirdim. Çocuğumu hep korudum bu zamana kadar ama buraya geldim başımıza neler geldi" dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2016 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.