banner388
banner390
banner410
banner408

İstanbul'da zümrüt operasyonu

İstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda yaklaşık 1 milyon TL değerinde zümrüt ele geçirildi.

banner269

İstanbul'da zümrüt operasyonu

İstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda yaklaşık 1 milyon TL değerinde zümrüt ele geçirildi.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 11:13
İstanbul'da zümrüt operasyonu

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Şube Müdürlüğü ekipleri alınan bilgiye göre yurt dışından hava yolu ile kaçak olarak değerli taşların getirileceği bilgisi gelmesinin ardından çalışma başlattı. Polis ekipleri havalimanlarında dış hatlar terminalini mercek içine alarak şüpheli olan şahıslar ile ilgili çalışma yaptı. Havalimanlarında çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda şüpheli hareketlerle dikkat çeken uyruğu Azerbaycan olan Y.D.'yi takibe aldı. Takip sırasında şüpheli Y.D.'nin havaalanının kargo kısmından koli alması sonrası harekete geçen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alınması üzerine şüpheliye yönelik yapılan üst aramasında 5 buçuk kilogram işlenmemiş olarak zümrüt ele geçirildi.

20 bin telefon bataryası ele geçirildi

Bununla birlikte gelen ihbarları değerlendirmede bulunan İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Şube Müdürlüğü ekipleri Fatih'te bir depoda arama yaptı. Yapılan aramalarda farklı telefon modellerine ait 400 bin TL değerinde 20 bin adet batarya bulunurken 1 şüpheli de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.