banner388

İstanbul'da Patlama

Sancaktepe'de askeri kışla yakınında bir araçta meydana gelen patlamada 2 askerin hafif şekilde yaralandığı, 4 asker ile araç şoförünün de kontrol amaçlı olarak

İstanbul'da Patlama

Sancaktepe'de askeri kışla yakınında bir araçta meydana gelen patlamada 2 askerin hafif şekilde yaralandığı, 4 asker ile araç şoförünün de kontrol amaçlı olarak

12 Mayıs 2016 Perşembe 19:16
İstanbul'da Patlama

Bugün Samandıra Osmangazi Caddesi üzerinde olan askeri kışla yakınlarında saat 16.30 sularında gerçekleşti. Askeri kışla yakınında seyir halindeki bir araçta büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından cadde savaş alanına dönerken, 2 askerin hafif şekilde yaralandığı, 4 asker ile araç şoförünün de kontrol amaçlı olarak hastanede ayakta tedavi edildiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Patlamanın gerçekleştiği aracın önünde bir askeri aracın seyir halinde olduğu, olay mahalline çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi abluka altına alırken, patlamanın gerçekleştiği noktaya kimse yaklaştırılmadı. Patlamayla ilgili olarak soruşturma devam ederken, yaralıların hastanedeki müdahalesi devam etmekte. 

ASKERİ KAYNAKLARDAN AÇIKLAMA
Askeri kaynaklar, Samandra'daki askeri kışla yakınında bomba yüklü aracın servis aracının geçişi esnasında patlatıldığını açıkladı.Askeri kaynaklardan öğrenilen bilgiye göre, Samandra'da bomba yüklü bir araç, servis aracının geçişi esnasında patladı. Patlama etkisiyle aracın sağ arka tarafından gelen alev ve patlatılan madde içerisindeki çivilerden dolayı aracın ön tarafında tutuşma gerçekleştiği belirlendi. 

Son Güncelleme: 12.05.2016 19:55
Anahtar Kelimeler:
TskPatlamaIstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.