banner388

İşsiz kalan adam kendini yakmaya kalkıştı

Tokat'ta işten çıkarılan çaresiz adam bir bidon benzini üzerine dökerek kendini yakmaya kalkıştı.

İşsiz kalan adam kendini yakmaya kalkıştı

Tokat'ta işten çıkarılan çaresiz adam bir bidon benzini üzerine dökerek kendini yakmaya kalkıştı.

23 Ocak 2019 Çarşamba 16:14
İşsiz kalan adam kendini yakmaya kalkıştı

Tokat İl Sağlık Müdürlüğü önüne gelen 3 çocuk babası A.S. çalıştığı firma tarafından işten çıkarıldığı öne sürerek üzerine bir bidon benzin dökerek kendini yakmaya kalkıştı.

SAMSUN'DA MAHKEMECE HAKLI ÇIKTI

Zor günler geçirdiğini belirten A.S., " “İşe dönüş kararım verildi, itiraz ettiler. Samsun bölge mahkemesinde de haklı çıktım. Orada da haklı çıktım, benim için iş başı kararı verdiler... Ama bu arada taşeron kanunuyla hastanelere hizmet veren firmalar kapandı. Taşeron işçiler devlet kadrosuna geçtiği için ben çalışacak yer bulamıyorum. Bana diyorlar ki git firmaya başla ‘Firma nerede hemşehrim siz kapattınız.’ Ondan sonra da bana şunu yap bun yap diyorlar. İlla birilerini mi öldürmemiz lazım, dağa çıkıp terörist mi olmamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyorum Suriyeli değilim” ifadelerini kullandı.

Sağlık müdürlüğü önünde başından aşağıya bir bidon benzini döken şahıs kendini yakmaya kalkıştığı sırada çevredeki vatandaşların müdahalesi ile çakmağı yakamadan engellendi. Polis ekipleri tarafından A.S. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklama yapılmazken, şahsın yaklaşık 3 yıl önce çalıştığı firmadan istifa ettiği, bir süre sonra istifasından vazgeçerek işe devam etmek istediği ileri sürüldü. 

Anahtar Kelimeler:
BenzinTokatIşsiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S 2019-01-23 17:21:16

Kriz yok bu millet neyapiyor anlamak mümkün degil

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-24 11:58:07

16 Yıldır işbaşında olan AKP İktidarı Ülkeyi ne hale getirdi.
Bu Millet hala bu AKP den medet umuyor şaşılacak bir şey.Akil tutulması akil.

Avatar
Çare 2019-02-13 09:20:28

Taşeron işçiler kadroya alınmadan önce ağabeyimiz taşeronda çalışıyordu, işten çıkarıldı sonra mahkeme kararı ile işe geri iade hakkını kazandı. Taşeron firma kalmadı hepsi kadrolu oldu. Şimdi olay çıkmaz kördüğümdür. Ortada iade olacağı firma yoktur. Devlet burada boşluğu dolduracak vatandaşını diğer işçiler gibi kadroya dahil edecektir.