banner388

İş Adamlarına Tuzak

İstanbul’da kandırdıkları zengin iş adamlarının çıplak görüntülerini kaydederek şantaj yapan şebekeye yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İş Adamlarına Tuzak

İstanbul’da kandırdıkları zengin iş adamlarının çıplak görüntülerini kaydederek şantaj yapan şebekeye yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

15 Haziran 2016 Çarşamba 22:16
İş Adamlarına Tuzak

Öğrenilen bilgilere göre, E.P isimli bir kuyumcu, kaydedilen cinsel içerikli görüntüleriyle kendisine şantaj yapıldığını konusunda Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulundu. Savcılığın talimatıyla harekete geçen İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili çalışmalarına başladı. Çalışma çerçevesinde şüphelileri belirleyerek teknik ve fiziki takip başlatııldı.

Yapılan takiplerin sonrasında geçtiğimiz Pazartesi Günü Güven S. isimli şüpheli Bursa’da, Vildan T. ise Şile’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda hafıza kartları ve bilgisayar ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜ ELE GEÇİRİLDİ
Gözaltına alınan şüpheliler İstanbul Organize Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınırken, ele geçirilen hafıza kartları ise incelenmeye başlandı. İncelenen hafıza kartlarında, şebekenin kandırılan vatandaşların cinsel içerikli görüntülerini ortaya çıktı. İlaç verilmek suretiyle tecavüz edilen kadınlara ait görüntülerin de olduğu çok sayıda pornografik görüntü arşivleyen şüphelilerin bu yöntemle kişilere şantajla istediklerini yaptırdıkları belirlendi.

KASETÇİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin sonrasında Tehdit, Yağma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etme suçlarıyla adliyeye gönderilen Güven S. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 
 

Son Güncelleme: 15.06.2016 22:27
Anahtar Kelimeler:
TuzakIşadamı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.