banner388
banner390
banner410
banner408

İnsanlık ölmüş! Bu manzara kardeşlerinin eseri

Trabzon'da hastalanan torunun doktora götüren yaşlı kadın evine döndüğüne gördüklerine inanamadı.

banner269

İnsanlık ölmüş! Bu manzara kardeşlerinin eseri

Trabzon'da hastalanan torunun doktora götüren yaşlı kadın evine döndüğüne gördüklerine inanamadı.

30 Ocak 2019 Çarşamba 20:09
İnsanlık ölmüş! Bu manzara kardeşlerinin eseri

Trabzon'un Arsin ilçesinde 2 kızı ve torunu ile yaşamını sürdüren Gülsen Paslı, hastalanan torunun doktora götürmek için evden ayrıldı. Geri döndüğünde evden geriye harabe kaldığını gören yaşlı kadın neye uğradığını şaşırdı.

Trabzon'un Arsin ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Gülsen Paslı (47), hastalanan torunlarını doktora götürmek için evinden ayrılarak ilçe merkezindeki hastaneye gitti. Geri döndüğünde ise evlerinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir iş makinesi marifeti ile yıkıldığını gördü. Ne yapacağını şaşıran Paslı, olay sonrası jandarmaya şikayette bulundu. 

Yaşanan olay hakkında konuşan Paslı, "Bu ev müşterek anadan, babadan kalma bir ev. Biz 9 kardeşiz. Biz burada hem hayvancılık yapıyoruz hem de bağ bahçe işleriyle uğraşıyoruz. Torunum rahatsızlandığı için olay günü ilçe merkezine doktora gittik. Doktordan döndüğümüzde evin yıkıldığını gördüm. İlk başta heyelan, afet falan oldu da yıkıldı sandım. Fakat dozerle yıkılmış, palet izlerini gördüm. Jandarmaya şikayette bulunduk, geldiler tutanak tuttular” ifadelerini kullandı.

KARDEŞLERİNDEN ŞÜPHELENİYOR

Evin kardeşleri tarafından yıkıldığını iddia eden Paslı, "Küçük çocuklar dozerin geldiğini söylediler. Evi N.S ve Z.S isimli kardeşlerimin yıktığını düşünüyorum. Bize tebliğ edilen bir boşaltma kararı yok. Kardeşimle aramızdaki anlaşamamazlıkta yaşlı annemizin bakımından başladı. Onlar istiyor ki hep ben bakayım. Fakat onlar şehirde kaloriferli evde yaşıyorlar ve durumları çok iyi. Ben zaten fındık zamanı annemi alıp bakıyorum. Bütün eşyalarım enkaz altında kaldı. Maddi manevi çok zor durumdayım, Kış günü bu yapılan hangi insanlığa sığar?” diyerek evini yıkan kardeşlerine sitem etti. 
Evi yıkılınca kızının ilçe merkezindeki evinde kalmaya başladıklarını kaydeden Paslı "Devlet büyüklerim bu durumumuzu görsün bize yardımcı olsunlar" çağrısında bulundu. 
Paslı'nın kızı Büşra Oktay (25) ise yaptığı açıklamada "Yoldan geçerken evin olmadığını fark ettik. 'Annem burada bir şey var' dedi. Geldik ki evimiz moloz yığınlarının altında kalmış. Eşyalarımız gitti. Annem kötü oldu bizimde çocukları olarak yanında durmamız gerekiyor. Annemin kardeşlerinden şüpheleniyoruz açıkça bu evi yıkacaklarını söylüyorlardı. Ama evi yıkacaklarını tahmin etmiyorduk. Böyle bir şey yapmazlar diyorduk. Eşyalarımızı kurtarmaya çalışıyoruz" sözcüklerini kullandı.

OYUNCAKLARI ARADILAR

Oyuncakları moloz yığınlarının altında kalan 4 yaşındaki Miraç Oktay ise, “Oyuncaklarım evin altında kaldı. Dozer gelip evimizi yıktı. Tamirci evimizi tamir edecek” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonEvYıkım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2019-01-31 11:09:18

HIC SASIRMADIM TRABZON TARAFINDA BOYLE YOBAZLIK COK OLUR.YAZIKLAR OLSUN