banner388

İmam Hatip Ortaokulu alev alev!

İstanbul Kağıthane'de bulunan Refet Angın İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatındaki konteynırlarda yangın çıktı.

İmam Hatip Ortaokulu alev alev!

İstanbul Kağıthane'de bulunan Refet Angın İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatındaki konteynırlarda yangın çıktı.

12 Eylül 2016 Pazartesi 21:30
İmam Hatip Ortaokulu alev alev!

Kağıthane’de inşaat halinde olan Refet Angın İmam Hatip Ortaokulu’nun içindeki konteynırlar alev aldı. Konteynırlarda patlamaların yaşanmasıyla birlikte korku dolu anlar yaşayan mahalle sakinleri sokağa döküldü.

Meydana gelen yangın, saat 18.00 civarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi Sağlam Sokak’ta inşası devam eden Refet Angın İmam Hatip Ortaokulu inşaatında gerçekleşti. Söylemlere göre, inşaat alanında işçilerin kaldığı konteynırda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa zamanda konteynırın her yanını saran alevler, diğer konteynırları da sardı. Çevreden patlama seslerinin geldiğini ve dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine olay yerine Şişli ve Kağıthane itfaiyesine bağlı ekipleri yola koyuldu.

İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşmaya çalıştığı esnada konteynırlardan yükselen alevler, ağaçlık alana yayıldı. Ağaçların da alev alması üzerine panik yaşayan mahalleli sokağa çıktı. Yangın nedeniyle gökyüzünü ise kara dumanlar sardı. Dumanların Çağlayan Adliyesi üzerinde görülmesi üzerine vatandaşlar itfaiye ekiplerine adliyenin yandığı çağrısında bulundu. Fakat kısa bir süre sonra adliyede yangın olmadığı anlaşılırken, yolda olan itfaiye ekipleri olay yerine gönderildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kısa zamanda kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı konteynırlarda kimsenin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Diğer yandan, yangın nedeniyle inşaatın çevresini dumanlar kaplarken vatandaşlar dumandan etkilenmemek için kendini dışarı attı. Dumanlar nedeniyle göz gözü görmezken, yaşlı bir kadın vatandaşların yardımıyla dumanlardan kurtarıldı.
Polis yangın hakkında soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 12.09.2016 21:46
Anahtar Kelimeler:
IstanbulYangınKağıthane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.