banner388

Hakkari'den acı haber: 8 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sabah saatlerinde çıkan çatışma sonucu 6'sı asker, 2 güvenlik korucusu şehit oldu.

Hakkari'den acı haber: 8 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sabah saatlerinde çıkan çatışma sonucu 6'sı asker, 2 güvenlik korucusu şehit oldu.

02 Kasım 2017 Perşembe 08:56
Hakkari'den acı haber: 8 şehit

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde sabaha karşı çıkan çatışma sonucunda  6'sı asker, 2 güvenlik korucusu şehit oldu. Çatışmada 5 PKK'lı terörist ise etkisiz hale getirildi. Türkiye’ye sızmaya çalışan bir grup PKK’lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucunda, 6'sı asker, 2 güvenlik korucusu şehit oldu.  Yaşanan bu çatışmada 5 PKK’lı terörist de öldürülürken, bölgede helikopter destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

TSK'DAN AÇIKLAMA

 TSK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"02 Kasım 2017 Perşembe günü Hakkari ili Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından yoğun sis ve kötü hava koşullarından faydalanarak gerçekleştirilmeye çalışılan saldırı girişiminin tespit edilmesi sonucunda meydana gelen çatışmada 6 kahraman silah arkadaşımız ile 2 güvenlik korucumuz şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Çıkan çatışmada 5 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölgedeki operasyonlara devam edilmektedir."

Son Güncelleme: 02.11.2017 17:22
Anahtar Kelimeler:
Hakkarişemdinli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.