banner388

Giresun’da kaza: 1 öldü, 3 yaralı

Giresun’da meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Giresun’da kaza: 1 öldü, 3 yaralı

Giresun’da meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

13 Eylül 2017 Çarşamba 16:34
Giresun’da kaza: 1 öldü, 3 yaralı

Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehir içi geçişi Aksu Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada otomobil kamyonete çarptı. Kazada 1kşi öldü, 3 kişi yaralandı. 

Elde edilen bilgiye göre, Mustafa Genç idaresindeki 53 DJ 820 plakalı otomobil yol kenarında park halinde duran 52 K 0823 plakalı kamyona arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Çarpma etkisi ile takla atan araçta sıkılan yaralılar Giresun Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkartılarak hastaneye gönderildi. 

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Şainaz Genç, Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan vatandalşar, sürücü Mustafa Genç, Hatice Kübra Bekdemur ve Zeynep Bekdemur ise Giresun’da bir özel hastaneye kaldırıldı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
 

Anahtar Kelimeler:
Kaza HaberKaza Giresun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.