banner388
banner390
banner410
banner408

Feci kaza: 3 ölü!

Kahramanmaraş’ta iki araç birbirine girdi: 3 ölü.

banner269

Feci kaza: 3 ölü!

Kahramanmaraş’ta iki araç birbirine girdi: 3 ölü.

10 Eylül 2016 Cumartesi 21:27
Feci kaza: 3 ölü!

Feci kaza, Elbistan-Malatya karayolunun 30.kilometresinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Şefik Katı (35), eşi Cemile (33) ve çocukları 10 yaşındaki Rümeysa ve 7 yaşındaki Arda Katı ile beraber 46 D 5528 plakalı otomobili ile Elbistan’dan bayram tatili için Karahasanuşağı Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı. Şefik Katı’nın idaresindeki otomobil, Gücük Mahallesi ayrımına vardığı  sırada karşı taraftan gelen ve Yunus Emre Mert idaresindeki 06 YME 85 plakalı otomobille çarpıştı. Korkunç kazada her iki otomobilde şarampole yuvarlandıktan sonra durabildi. Çarpışmanın etkisiyle Katı’nın kullandığı otomobil darmaduman oldu. Olaya yakın bir bölgede yol uygulaması yapan jandarma ekipleri müdahale etti. Fakat baba Şeref ile çocukları Rümeysa ve Arda, araç içerisinde can verdi. Anne Cemile Katı ise kazayı ağır yaralı olarak kurtuldu. Olay mahalline çağrılan Elbistan İtfaiye ekipleri, yaralı haldeki anne Cemile Katı’yı sıkıştığı yerden kurtardı. Durumu ağır olan anne Katı, ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak, çocukları ve eşi için ekiplerin yapabileceği pek bir şey yoktu. Baba ve 2 çocuğunun cansız bedenleri, itfaiye ekiplerince güçlükle araçtan çıkarıldı. Olayda yaralanan diğer aracın sürücüsü Mert ve yanındaki kardeşi Murathan Mert de Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Baba ve 2 çocuğunun hayatına mal olan kazayı duyup olay yerine gelen yakınları ise büyük üzüntü yaşadı. Baba ve çocuklarının cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Elbistan Devlet Hastanesi morguna alındı.

Olay hakkında başlatılan soruşturma sürüyor. 

Anahtar Kelimeler:
KazaKahramanmaraşElbistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.