banner388
banner390
banner410
banner408

Fabrikada Feci Kaza: 2 Ölü!

Sivas’ta meydana gelen olayda bir fabrikada yaşanan iş kazası 2 çalışan yaşamını yitirdi.

banner269

Fabrikada Feci Kaza: 2 Ölü!

Sivas’ta meydana gelen olayda bir fabrikada yaşanan iş kazası 2 çalışan yaşamını yitirdi.

01 Nisan 2017 Cumartesi 18:40
Fabrikada Feci Kaza: 2 Ölü!

Sivas’ta meydana gelen olayda bir fabrikada yaşanan iş kazası 2 cana mal oldu.

Söz konusu olay, Sivas-Erzincan karayolu üzerinde yer alan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gerçekleşti. Fabrikada çalışmakta olan 25 yaşındaki Sinan Elmacı ve 34 yaşındaki Fatih Demir mermer bloklarının arasına sıkıştı.

İkisi De Kurtarılamadı!

İş arkadaşlarının olayı fark etmesinin ardından 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Sıkıştığı mermer bloklarının arasından çıkarılan işçilerden Demir Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, Elmacı ise Numune Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 2 kişi, kaldırıldıkları hastanelerde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki işçinin cenazesi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SivasFabrikaIş Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.